Koncert szólópisztolyra

Bakancslistához adom
Concerto per pistola solista
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz vígjáték, 94 perc, 1970

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Sir Henry Carter végrendelétének felolvasásához összegyűlik az egész népes család. A rokonok életében nem sokat törődtek ugyan az öreggel, de a hagyatékból szeretnének megfelelő részt kapni. Még a lélegzetük is eláll azonban, amikor kiderül, az egyetlen örökös Barbara, Sir Henry nevelt lánya. Csak egy módon juthatnak az örökséghez: be kell bizonyítani, hogy Barbara tette el láb alól a nevelőapját. És valóban: az arisztokrata család körében rejtélyes halálesetek sorozata kezdődik...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
stupek2 2017 nov. 05. - 16:01:40 2/10 Előzmény György Kádár
Elindítani úgy lehet egy topikot, hogy valaki hozzászól, és arra reagálnak. Ettõl elindult a film topikja. Mint most.
György Kádár 2017 aug. 07. - 20:56:21 Előzmény stupek2
Hogy lehet "elindítani"?
2/10
stupek2 2015 dec. 23. - 17:37:56 2/10
Senki nem indította el? Olasz vígjáték az van oda írva, én azt hittem angol groteszk mû. Lehet, hogy van cselekménye a filmnek, de engem borzasztóan zavar 3 dolog. A zene, a színészek, és az operatõr. A zene jó, csak westernbe való, a színészek olyan rondák mint egy angol filmben, a kameramann meg belemászik az ember képébe és többször "fejbe vág" a kamerájával, mintha rövidlátó lennék. Nem a lényeget veszi, hanem egy virágot közelrõl, egy gombot közelrõl, a szereplõ orrát stb. Mindez eltereli a figyelmemet a történetrõl, mert várom, hogy miért vitte el a figyelmemet, de nincs válasz.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu