Köpök a sírodra

Bakancslistához adom
I Spit on Your Grave
amerikai thriller, 108 perc, 2010

Értékelés:

167 szavazatból
Szerinted?

Jennifer Hills regényíró alkotói magányra vágyik, ezért egy elhagyatott kis kunyhó felé veszi az irányt. A kreatív pihenésből azonban rémálom válik, amikor egy csapat férfi felkeresi az éj közepén és brutálisan bántalmazzák, majd hagyják meghalni. A nő azonban visszatér a sírból és üldözőbe veszi az erőszaktevőit, akik már szinte el is felejtkeztek tettükről.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Tiberio márc. 20. 18:21:27 6/10
A film üzletileg megbukott. Kis költségvetésű, de az a kevés sem jött vissza. Van az a bosszú, ami már taszít, és nem lehet vele azonosulni?
felhasználónév321 febr. 14. 09:47:24
De a fiúk miért érezték úgy, hogy bántani kell a csajt?? Csak mert egyikükre ráborított a benzinkútnál egy vödör vizet? Nem értem a fiukban az indulatot. :)
8/10
User Friendly 2019 júl. 29. - 03:42:01 8/10
"majd hagyják meghalni. A nő azonban visszatér a sírból és üldözőbe veszi az erőszaktevőit"

már sokadszor kérdezem, kik írják ezeket a baromságokat az ismertetőkbe?

amúgy kemény bosszúállós horror, válogatott, brutális halálnemekkel. ebben a zsánerben jó kis mozi.
laborc74 2019 júl. 14. - 22:37:43
offtopic
egon_von_compact 2019 jún. 14. - 05:25:03 Előzmény gladiolus
Ó, én tisztában vagyok vele, hogy sz#r a világ (illetve csak az emberek) :) Nem is tartom sokra az óket, az állatokat preferálom minden tekintetben. Legtöbbször a nemi erőszak a puszta dominancia kifejeződése, mint az állatoknál. Ezt az ösztönös cselekvési formát magunkkal cipeljük év-százezredek óta. Nevezzük ezt nagy részben büntetésnek, vagy a csorda szellem miatti késztetésnek, így mindenki végigment csórin. Na nem mondom, egy kelemen annát simán dobnék koncnak, szóval vannak kivételek... :D
gladiolus 2019 jún. 13. - 19:40:36 Előzmény egon_von_compact
Már kicsit régebben láttam ezt a filmet, így csak a lényegre emlékszem, de igen, komoly, amit írtam. Ugyanis csak az egészséges lelkű és erkölcsös emberek tartják be a szabályokat, azt is, hogy nem erőszakolunk meg senkit. A társadalmat azonban nem csupán szép lelkű, tisztességes emberek alkotják, hanem a deviáns pszichopaták is jelen vannak egyre növekvő számban, és őket nem érdekli, mit tiltunk meg nekik, megteszik mindenféle tiltás és büntetés ellenére. Mivel beteg emberek.

Egy kiemelten vonzó kinézetű nőnek pedig pláne nem tanácsos elmennie egyedül egy erdei házban, sem alkotói válság, sem egyéb miatt, meg hiányos öltözetben futkorászni és sportolni elhagyatott helyeken. Mert ebből bármikor baj lehet, ezt mindenki tudja, akkor is, ha vitatjuk. Ugyanígy nem tanácsos beülnie egyedül idegen autókba, egyedül kószálni rossz hírű, vagy átlagos városi negyedekben sötétedés után, és még az erdőben is akadhat egy két furcsa alak, tehát oda is vagy kutyával, vagy védelmi eszköz társaságában javasolt.
Kamasz vagy még kisebb lányoknak pedig szintén nem tanácsos egyedül csatangolni vagy biciklizni elhagyatott helyeken-erről a Néma csönd c. film mesél részletesen.

Megértem, hogy csodálkozol ezen, de sajnos ilyen a világ.
egon_von_compact 2019 jún. 11. - 20:47:28 Előzmény gladiolus
Ez komoly? SEMMILYEN körülmények között SEM erőszakolunk meg senkit. Függetlenül a körülményektől. Én az ilyeneket (erőszakolók) hetekig életben tartanám, mielőtt végleg kifulladnának 3:)
1/10
Camu 2019 jún. 10. - 21:10:42 1/10
1 pont,mert nem lehet kevesebbet adni. És ehhez készítettek még 3 részt? Én szeretem a jó horrort, de ez egy hulladék, amire köpni sem érdemes.
10/10
zimike 2019 máj. 23. - 11:21:27 10/10
Brutally shocking ....igen ez áll a DVD borítóján .
Spoilergyanús:
Valóban sikerült ezzel a filmel ezt a sokkoló hatást elérni ? Igen 100% ban.
Sőt túlmennék ezen : a bosszúálló horror egy új műfaja született itt meg .
Amikor egy védtelen nőt több férfi sarokba szorít egymás után megerőszakol és közben
válogatott módokon meggyaláz mielőtt megölné .....ami hál Istennek nem történik meg
mert főszereplőnk sikeresen MEGSZÖKIK és felkészül egy könyörtelen LESZÁMOLÁSRA.
A film tényleg eljuttaja anézőket az igazi KATARZIS élményéhez ...mert ez a patkány fiúbanda
nem a gyors halált érdemli hanem a kínzásokkal teli POKOLI halált .
Én még egy 10 perccel meghosszabbítottam volna a filmet ami arról szólt volna ,hogy
az áldozatokat a lány elszállítja majd egy darálógéppel bedarálja és utána a ezt
megszárítja és kutyatápként a kutyájával szép lassan megeteti .
Mert ennek a társaságnak ez lett volna az egyedüli haszna .
7/10
sexykex 2019 márc. 20. - 13:12:24 7/10
Láttam már korábban és voltak is homályos emlékeim, amiket sikerült tisztára mosni. A horrornak ezt a fajtáját jól tűröm, mert – mint minden emberben – bennem is lakik egy De Sade márki, akit időnként szabadjára kell engedni, hogy megropogtathassa öreg csontjait. Ilyenkor eltekintek attól, hogy minek megy lakatlan vidékre egy fiatal nő; hogyan tud észrevétlenül eltűnni egy pocsolyában; mitől combosodik ki annyira, hogy a másfélszer, kétszer nehezebb fickókat ide-oda rakosgatja. Elsőre talán fel sem tűnnek ezek, de később már zavarja a márkit is az átélésben.
beubhd 2018 dec. 01. - 15:05:15
A főszereplő hölgy nagyon dög. Mondjuk nem értem, hogy a pulcsin áttűnő mellbimbó miért kötelező eleme az ilyen fiomeknek. :D
proklima@freemail.hu 2018 márc. 18. - 10:59:22
Már többször láttam. Így kell ezt csinálni. Könyörtelenül. Mikor megkérdezte a serifftől, mit tenne, ha a lányával tennék ezt? Ha az én lányommal tennék ezt, minden elkövetőt megölnék, függetlenül a következményektől. S Te mit tennél? 10/10.
1/10
cellasto 2017 márc. 28. - 19:19:13 1/10 Előzmény Xenor
szerinted mi lenne a világból, ha mindenki bosszút állna a sérelmei miatt?
inkább ne okoskodj, jobban jársz..maradj a sex és new york szinten..az való neked
gladiolus 2017 márc. 28. - 18:23:57
Engem mindig felbosszant, ha egy film az emberi ostobaságról szól. Nem mondhatnám, hogy sajnálni tudom ezt a nõt, mert õ maga vonzotta magára a bajt azzal, mert áthágott minden elemi szabályt, amit egy értelmes nõnek szem elõtt kell tartani, mert ezekrõl a szabályokról minden anya mesél a lányának, és ezeket be kell tartani, nincs kivétel. Nade ehhez az \"amúgy is értelmes\" sztorihoz kellett egy ilyen bugyuta nõszemély.
Csizinszky Attila 2015 dec. 23. - 22:06:31 Előzmény Johnny14
Abszolut rokonlelkek vagyunk, én is szeretem a horrort de a torture horrort semmiképp. Nem látom értelmét. Kb annyira mint mondjuk pornófilmet nézni órákon át. Annak meg mi értelme? Bármilyen kegyetlen kínzást ki tudnék találni magam is. De minek hiszen nem nagy kunszt inkább elhessegetem a gondolatot. Aki ilyet tesz mellesleg nagyon kevés százaléka van tisztába azzal, hogy mit is csinál. Ugye beszûkült tudat. Legalább itt volt értelme a kínzásnak. Azért is néztem meg a trilógiát. Meg kell mondjam a 3 ik rész nagyon tettszett. Az elsõ gyenge volt szerintem, a második elborzasztott. Mármint amit szegény csajjal csináltak.
2/10
melody03 2015 jan. 06. - 12:31:22 2/10
Tökéletes? Látványos? Egy percnyi üresjárat sincs benne? Életszerû és elgondolkodtató? Ti mit szedtek, hogy ezt látjátok ebben a filmben?? Rettenetesen vontatott, kiszámítható és borzasztóan nagy blõdség az egész. Jó,jó persze életszerû is a maga módján, mert hát biztosan történnek ilyenek a világban, de ez a film egy klisékkel teli, bugyutaság az elejétõl a végéig. Sarah Butler alakítása miatt adok rá kettõt a tízbõl! A könyörtelen-terrorizálós jelenetek eljátszása az egyetlen "látványos" és értékelhetõ ebben a filmben.
2/10
Xenor 2015 jan. 05. - 00:37:14
Igen, mert a nemi erõszakra és gyilkossági kísérletre a szeretet a válasz.
1/10
offtopic
cellasto 2015 jan. 04. - 23:27:52 1/10
jaja,ugyanazt csinálja,szóval semmivel sem jobb annál,mint aki ellen bosszút áll
nagyon szép film,csak jóra tanít :D
Xenor 2015 jan. 04. - 22:26:51 Előzmény cellasto
Nem, mert az bosszú. Annak van értelme. Az, hogy bosszút áll.
1/10
cellasto 2014 dec. 15. - 08:38:49 1/10
szóval a"bosszú rész"nem értelmetlen erõszak?
gratulálok!
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu