Kotcher nagypapa

Bakancslistához adom
Kotch
amerikai vígjáték, 113 perc, 1971

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Joseph P. Kotcher
Erica Herzenstiel
Wilma Kotcher
Gerald Kotcher
Vera Kotcher

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
koosmiklos 2017 ápr. 21. - 09:09:03 Előzmény Jim Hacker
csatlakozom az elõttem szólóhoz, valóban kedves film. Igen fura volt Walter Matthau-t ilyen szerepben látni. Érdekes, hogy már 51 éves korában is nagypapa szerepet vállalt, látszott is a filmen, hogy kicsit rá is kellett játszani erre a "fehér hajú öregségre". Az pedig hogy a legjobb barátja rendezte a filmet, mutatja, hogy mennyire egyivásuak voltak
Jim Hacker 2015 dec. 01. - 11:20:06
Mr. Kotcher egy jószívû, segítõkész ember, akire úgy tûnik már nincs nagy szükség. A fiával és menyével él együtt, ahol nemrégen megszületett Duncan, az elsõ unoka. Az idõs férfi éli a megszokott hétköznapjait, ám egyre nyilvánvalóbb, hogy környezetének inkább a terhére van. Az ilyenkor szokásos megoldás egy kellemes idõsek otthona lenne, ám Mr Kotcher nem adja be a derekát, ahogy addig is mindig a maga ura volt.
A történet nem bonyolult, ám az a néhány mellékszereplõ teszi igazán élvezetessé. Ezek közül a legfontosabb a fiatal Erica (Deborah Winters), akinek az iskolai tanulmányait egy váratlan esemény felborítja. Várandós lesz, és senki nem áll igazán mellette. Talán Mr. Kotcher a segítségére lehet, és ezáltal mindkettejük, sõt családjuk sorsa is megváltozhat.

Nagyon kedves darab, van benne melodráma és sok finom humor. Nem teszi ki a nézõt nagy traumáknak, mégis az élvezeten túl kínál néhány tartalmas, kiemelkedõ jelenetet. Akinek az alaphelyzet mond valamit, és van/volt ilyen ismerõse, annak nem fog csalódást okozni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu