Film

Kótyagos szerelem /Punch-Drunk Love/

magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték, 92 perc, 2002 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

176 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Barry egyszerű fickó, magába forduló alkat. Képtelen feloldódni mások társaságában, ugyanakkor nem ritka a váratlan dühkitörés nála. Leginkább a munkája érdekli. Emellett gyűjti a pudingos dobozokon lévő kuponokat, remélve, hogy egyszer megnyeri a fődíjat. A nők terén a hét nővére tölti ki az életét, meg a telefonszex. Egyik nap azután minden megváltozik. Egy fiatal nő, Lena a férfi boltja melletti autójavító előtt hagyja a kocsiját, és annak kulcsát Barryra bízza. Hamarosan kölcsönös vonzalom alakul ki köztük. Bimbózó szerelmüket azonban beárnyékolja egy kifizetetlen (szex)telefonszámla. Az erőszakos Dean zaklatni kezdi emiatt Barryt.

Forgalmazó: Warner Home Video

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Cannes-i fesztivál (2002) - Arany Pálma jelölés: Paul Thomas Anderson
  • Golden Globe-díj (2003) - Legjobb színész - zenés film és vígjáték kategória jelölés: Adam Sandler

Vélemény:


2016. augusztus 12. 02:45
Szerintem ez a film nem volt valami jó. Imádom Adam Sandlert. Ő a kedvenc színészem, de ez a film nagyon nem tetszett. Végignéztem, ha már elkezdtem, de sokat gondolkodtam, hogy kinyomom. Szerintem nem valami jó film.

2016. május 15. 10:39
buta, idegesítő, művészieskedő film, szörnyű, kalimpálós zenékkel. utólag láttam, hogy paul thomas anderson rendezte, nem véletlenül volt fhos, az összes filmje az. se nem vicces, se nem drámai, se nem aranyos. aki valami hagyományos, lájtos romantikus filmet keres ne nézze meg, mert ez nem az. irracionális az egész történet, tömve butábbnál butább karakterekkel és párbeszédekkel. aki a komoly (nem a fingós-kakis-punis) adam sandlerre vágyik nézze meg az üres várost, 10000000x jobb film mint ez. 3/10

2016. április 9. 23:53
Nekem nem tetszett túlságosan. Szeretem a mély filmeket, de ez valahogy csak úgy táncolt a levegőben. Vígjátéknak nem vicces, drámának nem megható. Akkor most milyen? Semmilyen. Szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle - és nem, nem hatalmas poénokra gondolok, hanem átgondoltabb történetvezetésre.

10/6

Összes hozzászólás