Kretének, de extrémek

Bakancslistához adom
Le Raid
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia akció-vígjáték, 94 perc, 2002

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Négy borzasztóan eltökélt, de annál inkább pitiáner bűnöző, miután utolsó küldetésük is totális kudarcot vallott, kap még egy esélyt a főnöktől. A feladat igazi vakációnak ígérkezik, hisz nincs más dolguk, mint elrepülni Montrealba, hogy ott szemmel tartsák megbízójuk legújabb barátnőcskéjét, Nathalie-t, aki egy ötcsillagos szállodában tengeti mindennapjait. A feladat nem okoz gondot, mindaddig, míg a srácok a lány szobájának átkutatására nem szánják rá magukat. A szobaszámot sajnos nem találják el, melynek következtében egy váratlan lehetőség pottyan az ölükbe.
Carlito, a Saint-Dennis-i maffia feje, a későn érkező nehézfiúk helyett a négy balfácánt bízza meg a gyönyörű és igen gazdag Leonore de Segonzac meggyilkolásával. A honorárium négymillió dollár, a feladat viszont nem egyszerű.
Bemutató dátuma: 2003. január 23. Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Bengakék Önirón 2009 jan. 11. - 18:15:39
Mekkora mocskos, öldöklõs, el******* szemét ez is - amellett, hogy lapos és értéktelen, nincs benne egy épkézláb gondolat. Azokat kellett volna ilyen kedélyes lövöldözésnek kitenni, akik elkészítették, röhögjenek õk, mikor hullanak körülöttük az emberek, és élvezzék, hogy bármikor meghalhatnak. Elõbb-utóbb biztosan rájönnek, mi a baj. És persze az ilyen alkotások végzetesen ostoba fogyasztói is megérnének néhány sort. Persze én is hülye voltam, hogy nem kapcsoltam ki idõben az egészet.
Cheek 2009 jan. 11. - 13:07:10
Jó kis vígjáték, Hélene de Fougerolles meg tök ari :)