Álomhajó - Mézeshetek Ausztráliában

Bakancslistához adom
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Australien
német romantikus dráma, 90 perc, 2011

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A nászútszervező Marie ezúttal hosszabb időre elhagyta az Álomhajót, és Dánielnél maradt Horvátországban. Az ausztrál útra a helyettesítője éppen Andrea Herbst, Stefan felesége. Amit viszont senki sem tud az MS Deutschland fedélzetén, ő és Stefán már évek óta külön élnek. Stefan és Andrea kettejük helyzetét elhallgatja, titkolja. Persze ki is bízna egy olyan esküvőszervezőben, aki maga is röviddel a válás előtt áll?

Tanja és Lukas is az Álomhajó fedélzetén szeretné az „IGEN”-t kimondani. Viszont röviddel az esküvő előtt jelentkezik Lukasnál a „korábbi” felesége, Corinna és bejelenti neki a hírt, hogy a válásuk nem lett jogerős. Hogy ne veszélyeztesse a küszöbön álló házasságkötését Tanjával, Lukas megkéri Corinnát, utazzon ide Ausztráliába, hogy a szükséges, hiányzó formalitásokat rendezhessék.

Viszont hogyan titkolja ezt a közbejött malőrt Tanja elől, valamint az esküvői előkészületek közepette hogyan találhatna alkalmas időpontot a válási papírok titokban tervezett aláírásához? Tanját pedig csupán az esküvője tökéletes lebonyolítása foglalkoztatja, és az esküvőszervezőket újabb és újabb kihívások elé állítja, miközben persze észre sem veszi, hogy Lukas egyre feszültebb, idegesebb lesz.

Julia és Valentin házaspár esete pedig Beatrice-nek nagyon is a szívügye. Julia a legjobb barátnője, és pár évvel ezelőtt egy tragikus autóbalesetben elveszítette a látását. Mégis a sorscsapása révén ismerkedett meg a kórházban Valentinnel, és nemcsak ismeretség, hanem szerelem is lett kettejük ismeretségéből. Julia leghőbb vágya hogy „láthassa” az Ayers Rockot, ezért útra is kel Valentin társaságában a világörökség részét képező hatalmas kősziklatömbhöz, természetesen Beatrice is elkíséri a barátnőjét a szárazföldi kirándulásra.

A helyszínen Julia átéli a hegy mágiáját, elbűvöltsége, meghatódottsága, még a bennszülötteket is meghatja.

Beatrice viszont meg van győződve arról, Valentint valahonnan ismeri… Az Ayers Rock-i kirándulásukkor aztán hirtelen rájön: Valentin a balesetet okozó fiatal férfi apja. Beatrice-t folyamatos belső vívódás gyötri: elmondja-e a barátnőjének az igazságot, vagy hallgasson? Hogyan fog Julia az igazsággal megbirkózni? Vagy az igazság csupán a két ember boldogságát tenné tönkre?

Stáblista:

Szereplők

Dr Wolf Sander
Paulsen kapitány
Stefan Herbst
Andrea Herbst

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
grosz_i 2022 okt. 25. - 18:52:53 10/10
Szóval a válás és esküvő egybeesése az bonyodalmakkal is járhat.