Küldetés

Bakancslistához adom
Phantom Force
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 85 perc, 2004

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Egy nukleáris tengeralattjáró az óceán fenekéről egy titkos artefaktot hoz felszínre. Senki sem sejti, hogy ez egy régen eltűnt kapu a halálos démonok és rossz lelkek világába. A megszakadt kapcsolat után az Egyesült Államok kormánya speciális kommandót küld az óceán fenekére. Egy csapat nyomozó vizsgálja, mi volt a szerencsétlenség oka. A tengeralattjárót biztonságban kell a kikötőbe juttatni s örökre megsemmisíteni a földi életet veszélyeztető portált.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Deecy 2008 aug. 27. - 01:20:47
Most meg az rtl klub-on adják!!! XD
Deecy 2008 aug. 21. - 01:49:11
("SPOILER")
"Lehúzzam az ablakot?" - ez jó!!! XD
Erre direkt odafigyeltem... :D
planeta 2008 aug. 17. - 22:11:51
Az "artefakt" (igazából artifact, de végül is mindegy) kifejezést vajon azért nem fordították le, hogy titokzatosabbnak tûnjön a film? :)
10/10
no name 2008 aug. 16. - 08:13:51 10/10
Miklósa Erikát én is kedvelem. Dundikáról nem ítélkeznék, mert nem igen ismerem, de körülbelüli tudással rendelkezem, hogy mit is csinál, talán azt, amit õ csinál nem lenne szabad összehasonlítani Richard Grieco által alkotott dolgokkal, a személyével meg különösen! Én jól ismerem mindazt, amit Richard csinál, ezért bánt, ha rosszindulatúan ír bárki is ezekrõl. Ha ez a film nem tetszett most Neked, akkor nézzél tõle más filmeket is, hallgass bele a zenéjébe, vagy olvasd a verseit...Ne bánts másokat, fõleg, ha nem is ismered õket!
1/10
NorBat 2008 aug. 16. - 08:11:28 1/10
Anélkül, hogy bárkit megbántanék, ez egy nagyon gyenge film. Mondhatni rossz.
10/10
no name 2008 aug. 16. - 07:59:31 10/10
Egy korábbi elõzményre írtam, amit írtam nem az angol tudásommal akartam dicsekedni ( egyébként azért vannak vele nehézségeim is). Olvasd el ha gondolod a korábbi hozzászólásokat is.
Triznyai Döme 2008 aug. 15. - 20:43:46 Előzmény no name
dundikának 10x több rajongója van mint Rost Andreának és Miklósa Erikának együttvéve. (ha mond neked valamit az utóbbi két név)
mudzsahid 2008 aug. 15. - 19:43:53 Előzmény no name
kedves no name. tudomásul vettük, hogy beszélsz angolul.
én is. na és?
ez a film akkor is gagyi.
Anditos 2008 júl. 14. - 11:10:49
Hát ez elég gyenguska volt. Már a pokolkapun át érkezõ fazonok is elég kiábrándítóak voltak, az összes klisével együtt, és a végét meg mintha már Az elveszett Frigyláda fosztogatói-ban láttam volna, szinte egy az egyben.

*SPOILER*

De legalább meghalt a szõke nõ. Ez üditõ fordulat volt, mert az ilyen filmekben a végén mindig össsejönnek a fõhõssel. :-)
10/10
no name 2008 júl. 13. - 09:13:54 10/10
Ebben a szövegkörnyezetben talán... De nem is erre gondoltam, hanem a nemzetközi internetes fanclub(ok)ra, ahol én is tag vagyok, és ismerem a számokat, és az még csak az internet, nem minden rajongója lép be egy internetes clubba... Egy interjúban, ahol a Forget about it c. filmjérõl volt szó, -az interjút itthon egyébként angolul néztem meg egy weboldalon...- A film mellett a rajongóiról is szó volt, abból is kiderült, hogy neki sok rajongója van.
Bár nem a rajongók száma, vagy a pozitív kritikák határoznak meg valakit azt gondolom, de annyira szerettem látni a boldogságot az arcán abban az interjúban. Korábban.. meg a róla szóló könyvet olvasgatva ( angolul ) kiderül, hogy milyen sok rajongója is van, amúgy nem ez volt a legfontosabb, a központi téma természetesen a könyvben, csak azért említem, mert itt errõl szerettem volna csak most beszélni.
1/10
nav_x 2008 júl. 13. - 01:42:02 1/10
Finoman fogalmazva ez még a saját kategóriájában is elég gyenge film.
Ettõl még természetesen tisztelem a világ összes Grieco rajongóját és magát a mûvészt is, de a "rengeteg" jelzõ ebben a szövegkörnyezetben túlzónak tûnhet.
kevinspéci 2008 júl. 06. - 18:57:17
Oké. Riszpekt 4 evribádi.
10/10
no name 2008 júl. 06. - 17:52:01 10/10
Béke :)
Nem kell egyetérteni persze, csak tisztelni a másikat. Azért nem vagyok egyedül, Richard Grieco-nak rengetek rajongója van világszerte.
kevinspéci 2008 júl. 06. - 17:44:06
Ezen az oldalon a legtöbben hozzászólást írunk, nem szigorú értelemben vett kritikát. Utóbbira ott vannak Réz Bandiék.

Máskülönben az ilyen filmekrõl nem érdemes mélyenszántó kritikát fogalmazni. Dehát nyilván nem értünk egyet.

Sajnos senki nem vette még észre a Griecóban bujkáló fenomenális tehetséget, de biztos csak a szeme rossz mindenkinek - rajtad kívül.

Béke.
10/10
no name 2008 júl. 06. - 16:17:51 10/10 Előzmény kevinspéci
Én nem vicceltem. A helyzet a következõ: ebben a filmben egy tehetséges ember alkot valami egyedit és jót. Jót mert nem tömegfilm, nem tudni mi lesz a vége, eltereli a nézõ gondolatait, ha csak rövid idõre is az épp aktuális gonjairól, pont mert meglepõ fordulatokat tartalmaz, és mert olyan helyzeteket mutat be, amit a mindennapokban nem élhetünk meg, olyan módon ahogyan az nem megszokott és ez pont abból a játékból ered, ahogyan Richard Grieco játszik. Van benne valami másság, abban a tekintetben ahogyan megformál egy karaktert, érezni kell. Általánosságban nem szeretem az olyan kritikát, ahol a vélemény csupán annyi, hogy rossz vagy jó, szerintem indokolni is kell. Ha jószándékból ír kritikát valaki, az legyen építõ és ne bántó, mert annak nincs értelme. Ha nincs meg a jószándék egy negatív kritikában, vagy bármiben amit teszünk, mondunk, az bántó, az nem igazán jó. Nekem is vannak filmek ( nem olyan filmrõl beszélek, amiben Richard Grieco játszik), amik nem nyerik el igazán a tetszésem, talán, mert épp nem olyan a hangulatom, hogy megértsem, ráhangolódjam, ... de nem gondolom azokról sem, hogy rosszak lennének, hiszen nem azok, valaki szereti õket. Ez van.
AvatáR Gil Maerth 2008 júl. 01. - 19:47:14
#44.
ime amisztikus, ködös akció-film keverék egyik alkotása- A Küldetés.
Az X akták kirándulása atengerfenékre- majd a világuralonmra törõ makedón sereghez :)
(csak azt tudnám miért pont Makedónia? Miért nem Oroszország, Kina, vagy szerény hazánk? :)

Nha szóval, ha a szeldzsukoké volt ez a tárgy -ahogy többször aláhuzzák, akkor hogy került a tenger fenekére?
És miért nem aszeldzsuk emiré lett a világuralom?
Hisz már a tengeralattjárós résznál látható volt: itt nem fogy ki a skuló.

Érdekes alkotás, de hogy keróült a Hádész kõ a reaktorba, És mi lett a 36 fõs legénységgel????
És miért van az hogy valahánystzzor valaki elkiáltja magát, hogy: "Kinyilik a Pokol kapuja!" , akkor csak 5 melák érkezik?
Miért nem jön mondjuk 5 ezer?
Vagy 5 százezer? :)))
(a Kínai Néphadsereget már meg se emlitem :D

A fõhös nõ halála láttán feláll a hátamon a szõr.
Sose tartottam jóü megoldásnak hogy egy nehéz küldetés utána fõhösnek még az se adasson meg, hogy a fõcsaj a karjaiban maradjon...
Mondjuk rég tudjuk hogy föhös csajának lenni nem életbiztositás, de akkor is :)

De az is érdekes, hogy ennyire erõsitik az 5. Dimenzió létezését, ehhez képest a dramaturgiailag az elsõ adandó alkalommal széjjelrepül az ektoplazmával körülvett tengeralattjáró...

Elõtte meg lelkesen mutogatják hogy 8 torpedó kilövés után
széjjelmegy egy másik amerikai tengeralattjáró.


De ezek tényleg csak logikai szõrszálhasogatások :D
A hangulatra, vagy a történetre kellett volna koncentrálnom. Vagy a zenére.
A hangulatom addig a pontig tartott, amikor Macedónia bejelenettet igényét a világhatalomra. :)
A történet meg a Poltergeistos rész után.
Hová is lett a tengeralattjáró szelleme??

:)
latinovits 2008 jún. 30. - 21:44:00 Előzmény no name
Mindent értékelni kell!
Még a rosszat is. Csak annak rossz az értékelése.
Értéktelen dolgokat fölösleges alkotni!
kevinspéci 2008 jún. 30. - 17:44:52 Előzmény no name
Ugye csak viccelsz?
Qrvára nem mindegy, hogy egy hozzáértõ valaki alkot valami értékeset vagy egy tehetségtelen senki egy rakás kutyagumit.
Utóbbiért nem jár dicséret.
10/10
no name 2008 jún. 20. - 20:37:31 10/10
Én nem értem, hogy miért kell ilyeneket mondani a filmrõl, a szereplõkrõl. Bár ez is egy vélemény. Az enyém az, hogy nem helyes bántó dolgokat mondani egy alkotásra, nem csak erre, hanem általánosságban. Minden, amit emberek alkotnak, amit készítenek másoknak, mint ezt a filmet is, abba beleteszik a tudásuk, a tehetségük, a játszani vágyásuk legjavát, és a végeredmény egyedi lesz, és van benne sok jó, olyasmi amit más alkotásokban nem látni, nem azért mert az nem jó, hanem mert az máshogyan jó. Szerintem ez a film is jó, és izgalmas. A fõszereplõ Richard Grieco hozza a saját egyéni stílusát, amit én különösen is kedvelek. Én is azt szeretném, hogy sok filmjét mutassák be Magyarországon is, több mint 40.-filmrõl van szó. Ezeken felül sorozatokban is játszott, és az én kedvenc sorozatom a Marker( Hawaii üzenetek) szívesen megnézném újra, és szerintem jó ötlet lenne bemutatni a tv-ben a 21 Jump Street -et, vagy a Booker-t :)
hidro 2008 febr. 03. - 23:05:58
amit Mark mondott Rebekának tényleg baromi vicces volt... :-/
ennyi pocsék színészt összeválogatni sem lehetett kis meló :))
Összes hozzászólás