Kutyaparádé

Bakancslistához adom
Show Dogs
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-angol kalandfilm, 92 perc, 2018

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Mit tehet egy kemény zsaru, ha a párja hozzá képest nyafogó puhány? Elviseli, vagy néha belemar. Ez a rendőrpáros mindkét változatra vevő, mert a keményebbikük egy jó szimatú rottweiler, a gyávább és izgulósabb kétlábú pedig a gazdája (Will Arnett). A feladat: be kell épülniük a világ legnagyobb, legpuccosabb kutya-szépségversenyének döntőjébe, ahol egy veszélyeztetett állatokkal üzletelő csempészbanda éppen egy pandakölyköt próbál továbbadni a dílerének. Max, aki eddig vad bevetésekhez szokott, kénytelen úgy tenni, mintha a bundájára kényes, gondosan manikűrözött ebek közé tartozna. Még szerencse, hogy a kutyamanökenek között is talál néhány jó fej, segítőkész négylábút, akikkel együtt próbálja megoldani élete legbonyolultabb ügyét.
Bemutató dátuma: 2018. június 14. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
nefefe 2022 jan. 01. - 23:14:10 9/10
Könnyed vígjáték, vicces kutyákkal, vicces jelenetekkel, vicces szöveggel. Végig szórakoztató volt. A film értékéből semmit nem von le a CGI technika - sőt... A segítségével nagyon kifejező mimikát tudtak kölcsönözni az állatoknak. Különösen tetszett a filozofáló és klasszikusokat idéző komondor. Nem egy filmművészeti alkotás, de annak, aminek szánták - könnyed, vidám és szórakoztató -, annak kiválóan megfelelt. És akkor még nem beszéltünk a komolyabb mondanivalóról, amit belecsempésztek a vidám tartalom mögé. Én csak ajánlani tudom mindenkinek aki felhőtlen kikapcsolódást keres.
kybuck 2020 jún. 06. - 06:15:44
Talán nem véletlen, hogy többen, velem együtt semmit sem tudtunk ennek a filmnek a létezéséről, és talán jobb is, ha így teszünk a továbbiakban is, mintha soha nem is létezett volna!
10/10
Chucky21 2018 jún. 25. - 09:06:33 10/10
Zseniális alkotás!! Nagyon jó kutyák! Vicces kis film!