Labirintus

Bakancslistához adom
Labyrinthus
belga-holland családi film, 99 perc, 2014

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Frikke, egy 14 éves fiú felfedez egy videójátékot, amely a környékbeli gyerekeket használja játékosnak. Frikke-nek nincs sok ideje rá, hogy megtalálja a játék gonosz kiötlőjét.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
zalanrados2004 2018 aug. 26. - 11:01:11 10/10
Nekem nagyon tetszett. 10/10
BBali06 2017 márc. 10. - 21:47:23
Ez egy nagyon jó családi film, csak ajánlani tudom mindenkinek. Az ötlet nagyon jó volt, hogy egy labirintust hoztak létre, amúgy is szeretem a labirintusokat. Mindössze néhány hiányosság volt, amit nem feltétlen értek benne. Ez a labirintus például úgy néz ki, mintha csak egy rendetlen szobában köröztek volna, annak ellenére, hogy látványos megoldások voltak a belsõ terekben.
Plusz felvet néhány kérdést, például hogy mi lett a macskával, amit a film elején Frikke beküldött a játékba? Voltaképpen ez nem egy bûnügyi film, de hogyan készítette el a játékot a fotós, és mi lett vele? Mert kómába esett, de úgy maradt élete végéig, vagy mi történt? Ezekre mind nem kapunk választ, persze aki csak szórakozni akar, annak mindegy, de azért jó lett volna tudni.
A szokásos elemet, hogy egy fiú/lány belészeret egy másik nembe, nem hagyták ki, azért a Csákó név tetszik, én is szívesen hívattam volna magam így anno.
A film fokozatosan visz bele egyre több szereplõt ami nem olyan rossz megoldás, nem egyszerre zúdult rám, hogy ezek meg kik, de azért a végén megint az a szemüveges ürge belészeretett Frikke anyjába.

Összességében 10/9. Jól szórakoztam.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu