Lady Chatterley szeretője

Bakancslistához adom
Lady Chatterley's Lover
angol-francia-német erotikus film, 96 perc, 1981

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Constance férje egy autóbaleset következtében tolószékbe kényszerül, és elveszti férfiasságát. A fiatalasszony szereti a férjét, de egyre nő benne a szexuális kielégületlenség érzése. Clifford bíztatja a feleségét, hogy ne fogja vissza természetes ösztöneit. És egyszer a palota kertjében sétálva Constance megpillant egy mezetlenül fürdő férfit...

Stáblista:

Szereplők

Lady Constance Chatterley
Sir Clifford Chatterley
Oliver Mellors
Ivy Bolton

Hozzászólások

Szerinted?
vino-et-veritas 2020 szept. 26. - 14:08:03 Előzmény wildcoyote25
"...már 1981-ben is eléggé elcsépelt klisé..."
Hm, érdekes, mert az eredeti regény meg valamikor a '20-as évek végéről való...
Az "osztálykülönbséges" téma meg végigkíséri az irodalom/színművek/filmek témáinak egy jó részét az elmúlt századokban...
3/10
wildcoyote25 2020 szept. 23. - 19:11:07 3/10
Mielőtt valaki lelkesedni kezdene, ez nem erotikus film. Alig látni benne meztelenséget. Inkább egy romantikus film, ami ugyan szépen van fényképezve, és vannak benne jó képi ötletek, de ettől még borzasztó vontatott, üres. Ráadásul ez az osztálykülönbség ellenére való szerelmi kapcsolat szerintem már 1981-ben is eléggé elcsépelt klisé volt. Én inkább az Emmanuelle-t vagy az O történetét választanám Jaeckintől, ha választanom kéne. Ez az a fajta romantikus film, ami elrontja a nőket.
Damill 2014 máj. 23. - 14:10:31
SPOILER

Nem tudja valaki, hogy végül ott maradt-e akkor Connie a férjénél, vagy elment Mallorie-val? Mivel a záróképben nevén szólítja Clifford a feleségét. A könyvben hogy volt?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu