Lapátra téve New Yorkban

Bakancslistához adom
Appropriate Behavior
amerikai vígjáték, 90 perc, 2014

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Nem könnyű a hagyományos perzsa családban élő Shirin helyzete. Miközben a lány minden igyekezetével próbál megfelelni a családjának, nem meri elárulni nekik, hogy valójában biszexuális. A volt barátnője, Maxine nem érti, hogy miért nem mondja el ezt nekik. Egy napon Shirin bátyja bejelenti, hogy eljegyzi a szülők által is elfogadott lányt, mire Shirin csendes lázadásba vonul. Pánszexuális kalandok sorát éli át, miközben próbálja megérteni, mi vezetett a Maxine-nel való kapcsolatának széthullásához.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
The Cortez 2022 jan. 16. - 22:04:18 5/10
Dokumentarista, 100%-ig szerzői biszex dramedy. A történet egy perzsa származású, nem túl előnyös külsejű, 2 kapura játszó nőszemélyről szól, aki a nőjével való szakítást követően, kisebb-nagyobb ribanckodásokkal próbál meg túllépni a változáson. A ”viharos” leszbikus kapcsolatot flashback-ekben meséli el a rendező-forgatókönyvíró-főszereplő. Többször lehet röhögni a főhősön, a szövegeken és a helyzetpoénokon, ráadásul az egész filmnek van egy enyhe Woody Allen & Judd Apatow feelingje. Nem ez a legerősebb LMBTQ-mozi, de biztos, hogy nem is a legszarabb.
1/10
stupek2 2016 ápr. 29. - 10:59:20 1/10
Hát, ez érdekes. Írta, rendezte és a fõszerepet játsza: Desiree Akhavan. Amúgy nem szép nõ, nagyon kevés mimikával. A szinkronszínészek hangja elég unott, sõt nagyon alpári a szöveg. Sok a felesleges párbeszéd, sõt szinte párbeszéd az egész film cselekmény nélkül. Eltelt 22 perc, nem kötött le, így nem is nézem tovább.