Lassú méreg

Bakancslistához adom
Black Widow Murders: The Blanche Taylor Moore Story
amerikai filmdráma, 92 perc, 1993

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Blanche (Elizabeth Montgomery) egyedülálló nő, aki egy áruházban dolgozik pénztárosként, és viszonyt folytat egyik munkatársával, Raymonddal (John M. Jackson). Raymond mindenbem lesi a kívánságait, ám Blanche szemet vet a közösség új lelkészére. Kis idő múltán Raymond hirtelen megbetegszik, állapota egyre súlyosbodik, kórházba kerül, és meghal. Ám halálos ágyán még az asszonyt nevezi meg örökösének. Dwight (David Clennon) atya rajongással és ámulattal nézi, milyen odaadóan gondoskodik munkatársáról Blanche. Beleszeret és feleségül veszi. Amikor az atya is megbetegszik, a rendőrség vizsgálódni kezd.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Nyakiglábkampó 2012 jan. 17. - 14:03:54
gyerek voltam még, ekkor láttam elsõ alkalommal Elizabeth Montgomeryt,a 60-as évek végén,gyönyörû boszorkány volt a ,,Feleségem a boszorkány'' tv sorozatban,õ volt a Samantha,azóta nem láttam egyetlen filmben sem!.most,ebben ugyanúgy néz ki,szeretem:-)
feketevipera 2011 nov. 02. - 21:22:16
A 10-es osztályzatot túlzónak tartom, jó, ha a felét megérdemli a film. Összetákolt, sablonos, jellegtelen alkotásról van szó, tipikus tévédráma. Nem hinném, hogy érdemes idõt szakítani rá, ahhoz elég gyengus.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu