Látogató a végtelenből

Bakancslistához adom
6 éven aluliak számára nem ajánlott magyar tévéfilm, 42 perc, 1989

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Hogyan viseli egy átlag magyar család a nyolcvanas évek végén, hogy a lakásukban kényszerleszállást hajtanak végre földönkívüliek? Nagyon jól, sőt, meg is kedvelik az idegeneket, annak ellenére, hogy a 3.emeletei lakás egyszer az 1566-os Szigetvári csatatérré, másszor egy 2115-ös találkahellyé változik miattuk. Hogy sikerül-e hazajutnia a űrhajótörötteknek? A film végén kiderül.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
agyatlanzombi 2020 ápr. 17. - 20:31:45 1/10
Ez valami félelmetes! Az a fajta film, amit elkezdesz nézni, kezdetben mosolyogva, majd eljön egy pont, amikor döbbenten nézel magad elé és arcodra fagy a mosoly. Milyen betű van a ZS-kategória alatt? Ehhez képest a Pirx kapitány kalandjai valóságos felüdülés. Itt aztán a szerzőtől kezdve, a rendezésen át, a színészek szánalmas ripacskodásáig minden-minden ultra gagyi. Az előttem szóló Liza94-nek üzenem, hogy az a tehetségtelen tinilány ma oktatja a szakmát... és István,a király elsőszülött gyermeke. De nem rajta ment el a film, mert ez totális agyrém! 6-os karikát kapott, de nem nézetném meg kiskorúakkal, még 10 év felett sem, mert az Álíz nevű űrlény olyan morbid látvány, hogy felijednének tőle. Csak olyanoknak ajánlom, akik gyűjtik a szemetet!
1/10
Liza94 2020 ápr. 16. - 17:34:39 1/10
Kinek a rokona volt ez a csúnya tinilány, hogy szerepet kapott a filmben, annak ellenére, hogy egyetlen mondatot nem sikerül természetesen hangsúlyoznia?
Nem volt türelmem végignézni.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu