Laura Mars szemei

Bakancslistához adom
Eyes of Laura Mars
amerikai thriller, 99 perc, 1978

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Laura Mars elismert divatfotós, aki bizarr stílusával hívta fel magára a szakma figyelmét. Felvételein modelljeit nem a megszokott steril, tiszta, elegáns környezetben szerepelteti, hanem rémisztő pózokban, beállított gyilkossági helyszíneken "áldozatokként". Amikor Laura lelki szemei előtt egy hátborzongató gyilkosság rémképei peregnek le, a nő azt gondolja: látomása csupán különös munkájának mellékhatása.
De az eset újra megismétlődik, és ezúttal az áldozatban egy közeli barátját véli felfedezni. Amikor kiderül, hogy barátja valóban brutális gyilkosság áldozata lett, Laura rádöbben, hogy a sors különös adottsággal verte meg: telepatikus kapcsolatban áll a várost rettegésben tartó sorozatgyilkossal, és az ő szemén keresztül látja a borzalmas emberöléseket. Egy gyilkossági nyomozó, John Neville siet Laura segítségére és együtt próbálnak meg rájönni, ki lehet a gyilkos és mi okozhatja a különös látomásokat.
Forgalmazó: InterCom
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Laura Mars
John Neville
Tommy Ludlow
Donald Phelps
Michael Reisler
Elaine Cassel
Sal Volpe

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2010 aug. 11. - 13:03:55
A maga idejében biztosan jó film volt, mára azonban kicsit megkopott a története. Azóta már elcsépeltté vált fordulatok láthatók benne, rengetegszer láttunk hasonlót. Az viszont érdekes, ahogyan néha a gyilkos szemével látunk mindent, ez jó pont a filmben. Egyébként pedig senki ne számítson különösebb izgalomra, de egyszeri szórakozásnak megteszi.
10/10
mikehodges 2008 júl. 12. - 21:31:10 10/10 Előzmény mikehodges
"Kedvenc jeleneteim a fotózásos jelenetek."-a mondat így korrektebbül hangzik.
10/10
mikehodges 2008 jún. 19. - 22:13:38 10/10
Szerintem ez egy a maga korában meglehetõsen eredeti thriller volt,meglepõ,hogy miért nem lett sikeresebb.Én csak most láttam elõször,s nagyonis fantasztikusnak találtam az egészet!a körmeim nem rágtam le ugyan az ijedségtõl,de a film módfelett stílusos és van egyfajta modern beütése,vagyis inkább volt,a maga korában.Talán azért fogott meg annyira,mert csakúgy árad belõle a 70-es évek:)mind a ruhák,mind a díszlet,mind a szuper betétdalok a 70-es éveket tükrözik,még jó,hiszen a filmet '78-ban mutatták be.a kedvenc jeleneteim a fotós jelenetek:)számomra elég viccesen hatott némelyik mai szemmel:))végül imádom Irvin Kershner-t!számomra õ a "modern mozi"egyik legnagyszerûbb képviselõje.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu