Lázongó ifjúság

Bakancslistához adom
Youth in Revolt
amerikai romantikus vígjáték , 90 perc, 2009

Értékelés:

59 szavazatból
Szerinted?

Nick Twisp a kifinomult ízlésével kissé kilóg a kamaszok sorából. Egy családi kirándulás alkalmával a fiatalember találkozik Sheeni Saundersszel, és mi tagadás reménytelenül beleszerelmesedik a lányba. Kapcsolatuknak azonban megannyi gátja van, élén Nick problémás családjával, a földrajzi távolsággal, és Sheeni néhány korábbi udvarlójával. A legnagyobb azonban, hogy a lány unalmasnak találja. Nick azonban nem hagyja annyiban a dolgot, kitalál egy alteregót. Francois Dillinger nemcsak bajszos, de izgalmas és ellenállhatatlan.

Stáblista:

Szereplők

Nick Twisp/Francois Dillinger
Sheeni Saunders
Estelle Twisp
George Twisp
Mr. Ferguson
Vijay Joshi
Paul Saunders

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Xxy92 2016 aug. 07. - 23:05:29 8/10
Ez a film tud valami újat mutatni. Ez a film nem egy a sok tini-románc között. Bár az is biztos, hogy különleges humorával nem túl széles közönséget fog tudni elérni, aki azonban szereti a furcsább filmeket, jól fogja magát érezni e mû társaságában.

Zach Galifianakis kb. 4 percet szerepelt a filmben, tehát kvázi fel sem kéne tüntetni a port.hu-s stáblistán, mert eléggé félrevezetõ.
5/10
Joginder Singh 2015 nov. 16. - 16:45:30 5/10
Már a film címe is félrevezetõ, én valami diáktüntetéses (vagy ehhez hasonló) filmre gondoltam elõször. Ehelyett egy nem kifejezetten szimpatikus srác abszolút valószerûtlen szerencsétlenkedését "élvezhettük" végig. Ki az aki tört, zúzott és gyújtogatott a szerelméért??? A film szereposztása amúgy egész jó, és a nagy nevek epizódalakításai jók voltak. Ennek ellenére csak azért néztem végig, mert kíváncsi voltam, mi kerekedik ki ebbõl a sületlenségbõl. Hát, a vége is elég "béna" lett...
Niki-ke 2012 dec. 28. - 01:57:37
Nahát! Nem is tudtam, hogy készült belõle film. Olyan 10 éve vettem meg mind a 3 kötetet belõle, mert akkoriban az ilyen naplóregények voltak a mániám. Épp a múlt héten akadtam össze ezekkel a könyvekkel a régi szobámban és azon csodálkoztam, hogy bár anno mindhárom kötetet elolvastam, igazából nem emlékszem rá egyáltalán. Azaz rémlik, hogy talán Nick festette még az elején feketére a szobáját? Vagy az Adrian Mole volt? Az viszont tuti ebben volt, hogy ott volt náluk azt hiszem Lefty és volt valami torta is, meg valami orálisan kényeztetõs jelenet, lol. Nah, ennyi maradt meg belõle. :s Ja! Meg az a szöveg: Nick-kel kefélni kell... X)
Na, ha úgy hozzá az élet, lehet megnézem azért.
wrossi 2012 júl. 14. - 21:59:01
Egy ilyen alteregó lehet,hogy felszabadítja az embert,de több kárt okoz mint amennyi hasznot hajt.A másik dolog,hogy ezen a srácon semilyen alteregó nem segít,de nem is kell mert a csajoknak bejönnek az ilyen béna alakok.Ha a kitalált alteregó tud autót vezetni akkor a sittre is bevonulhatna Nick helyett.
A filmet értékelni elég nehéz lenne mert nincs mit,rém gagyi egy történet,de valamiért mégis érdekelt,hogy mi lesz a vége.
1/10
geddan 2012 júl. 14. - 21:23:34 1/10
Ez sajnos egy hihetetlen bugyuta film a semmirol...ertekelhetetlen
Zee1 2012 júl. 14. - 18:41:53 Előzmény Evelin Tekla
Ez a srác az ifjú Mr Bean. Nekem már az Arrested Developmentben is nagyon bejött a játéka. De minden filmjében szerethetõ lúzert játszik, és jól áll neki. Ezt a filmet tutira megnézem ma.
7/10
Evelin Tekla 2011 okt. 09. - 17:52:56 7/10
Egyszer nézhetõ, sok vicces rész van benne. Én egyébként csak Ceraért néztem meg, szerintem tök jó srác!:D
8/10
zsolttt 2011 júl. 29. - 01:27:42 8/10
nagyon jó film:D