Lendkerék

Bakancslistához adom
Flywheel
amerikai filmdráma, 120 perc, 2003

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Az autókereskedő Jay Austin becsapja a vásárlóit, még a saját lelkészét is átveri. Az alkalmazottját, Bernie-t is erre tanítja. Jaynek megromlik a kapcsolata a feleségével és a fiával. A férfi a neje miatt még alkalmanként elmegy a templomba. Egyik alkalommal ráébred, hogy tisztességtelen, amit tesz, és megígéri, hogy keresztény módon változtat az üzleti gyakorlatán. Elhatározza, hogy visszaadja a vevőknek a pénzt, amivel átverte őket, még ha emiatt anyagi nehézségei is támadnak. Emellett bocsánatot kér a helyi közösségtől és a családjától. Végül az isteni gondviselés révén ki tudja fizetni az adósságait.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
OldVidocq 2018 ápr. 02. - 08:53:12
Igen! Aki hittel, annak szép ez a film. Aki nem, az nem tud vele mit kezdeni.
10/10
Tvnezo7 2011 szept. 17. - 22:46:06 10/10
Én láttam ezt a filmet, nagyon tetszett. Van tartalma és ötletesen forog a helyzet. Bevallom: bigott vallásos amerikai vagyok. :) Amúgy a stábot olvasva ez egy egyszemélyes film. Szerintem ehhez képest is kell értékelni. Ez nem a hollywood profi gépezet: irgalmatlan mennyiségû pénz befektetése, ami nem sülhet el rosszul a befektetõk érdekei miatt, ezért semmi tartalom, de végig izgalom.
2/10
OrchidX 2011 márc. 28. - 17:22:46 2/10 Előzmény digitalisnomad
Egyetértek. Bárgyú vallásos tanmese bigott, ostoba amerikaiaknak. Szánalmas, inkább megnézek egy Vidám Vasárnap-ot, azon legalább jókat lehet röhögni.
1/10
digitalisnomad 2011 márc. 16. - 21:06:41 1/10
Gyerekek,ez borzalmas!!!!Persze,szokásos <a rossz megjavul & szánja a bûneit> típusú film,ami biztos anyira volt sikeres az usá-ban,hogy rögtön videón adták ki.A kép minõsége,a "színészi" játék kritikán aluli.Csak azért 1.p. mert ennél kisebb szám nincs amivel lehet szavazni......
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu