Lépcsőházi gyilkosságok

Bakancslistához adom
The Staircase Murders
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 86 perc, 2007

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Kétségbeesett férfihang telefonál a mentőknek, hogy a felesége lezuhant a lépcsőn és haldoklik. Pár perc múlva egy újabb hívás érkezik: az asszony már nem lélegzik. A helyszínre érkező mentősök és nyomozók tengernyi mennyiségű vért találnak a helyszínen, a felesége holtteste felett zokogó híres íróval együtt. De vajon valóban véletlen baleset okozta a nő halálát?
Aphrodite Jones könyve alapján!

Stáblista:

Szereplők

Michael Peterson
Todd Peterson
Margaret Peterson
Freda Black
Clayton Peterson
Brent Wolgamott
Mourner

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
a.dani0227@gmail.com 2019 máj. 20. - 11:04:03 Előzmény pneklara
Később újratárgyalták és felmentették, elfogadva azt az elméletet, hogy baglyok támadtak rá mikor részegen váliumszedés után ment fel a lépcsőn és úgy gurult le. mind a vád mind a védelem gyenge lábakon állt és csak feltételezések voltak mindkét oldalon, bizonyíték semmi.
Pünkösdi Kató 2011 jan. 21. - 08:08:36
Megnéztem én is a filmet, ami nagyon izgalmas volt, bár vegyes a véleményem. Végig izgalomban tartotta a film a nézõt, mert nem lehetett igazán eldönteni, hogy mi is történt, bizonyíték hiányában csak elméletek voltak. Engem az is érdekelt volna, hogy végül a az elsõ feleség miért maradt életben? Sajnos, a film elejére nem kellett volna az a riport a férjjel, nekem sok mindent elárult, kihagyhatták volna. :(

Mindentõl függetlenül rettenetesen izgalmas film volt, örülök, hogy ezt is láttam. Ajánlom még Treat Williams szereplésével A gonosz árnyékában filmet, szintén gyilkosságról szól, meglepetésekkel.
frenchbullie 2011 jan. 19. - 10:23:35
Köszönöm:-)
5/10
pneklara 2011 jan. 19. - 10:13:20 5/10
SPOILER!!!

Mivel a pasi életfogytot kapott, az esküdtek bûnösnek találták, és jelenleg is ül,õ volt a gyilkos. Persze õ végig kitartott amellett, hogy véletlen balasetek voltak.

Nem volt semmi, mikor a védõügyvéd úgy látott a feladatának: Nem érdekel, mi az igazság. Hát igen! Az õ feladatuk, hogy megtalálják a kiskapukat, a felmentõ tényezõket-még akkor is, ha tudják a szívük mélyén az igazságot. Attól nõ az ázsiójuk, ha a sír szélérõl hozzák vissza az ügyet. S alszanak nyugodtan, ha a gyilkos szabadon lófrál. Most ez nem jött össze.
frenchbullie 2011 jan. 19. - 10:02:42
Üdv! "Megspoilerezné" valaki, hogy ki volt a gyilkos, mi lett a film vége? Elaludtam a film felénél... Elõre is köszi!
6/10
ariskerase 2011 jan. 18. - 14:25:40 6/10
Érdekes film.
Zöldmáli 2011 jan. 18. - 14:11:23
Utánanéztem:

Aphrodite Jones: Bûnök nyomában. A sorozat az ID Investigation Discovery csatornán fut, minden kedden este 9-kor.
Zöldmáli 2011 jan. 18. - 14:06:47
Ez egy megtörtént eset feldolgozása. Éppen nemrég volt at egyik dokumentumfilm-csatornán az eredeti bûnügy az Aphrodite Jones-sorozat keretében. Ez a nõ egy tényfeltáró (újság)író, aki személyesen is fölkeresi az adott gyilkossági ügyek szereplõit.

Érdekes lesz látni, hogy hány helyen fogják átvariálni az eredeti történetet, csak hogy izgalmasabb legyen...