Leszámolás az 51-es körzetben

Bakancslistához adom
Showdown at Area 51
amerikai akciófilm, 2007

Értékelés:

30 szavazatból
Szerinted?

Két idegen civilizáció csap össze a Hold közelében, és űrhajóik a Földre zuhannak. Az egyik fél barátságosan közeledik az emberiséghez, és segítséget kérnek. Egy ősi tárgy segítségével, amely már több ezer éve a bolygónkon van, legyőzhetik a kegyetlen ellenfelet, és megmenthetik a Földet. A rendkívüli tárgyak felkutatásában Jake Towsend (Jason London) és Monica Grey (Gigi Edgley) a legjobbak.

Stáblista:

Szereplők

Jake Townsend
Monica Gray
Charlie Weise

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2017 ápr. 02. - 16:50:32 3/10
Nagyon gyenge fim, tele rendezõi hibákkal. Pld az elõttem szóló is leírta, a fogolyszökés, amikor az üldözõk elõször felsegítik a félrelökött fõnöküket, leporolják, majd utána futnak a szökött fogoly után. Eszükbe sem jut fordítva, vagy esetleg a fegyverüket használva. Tényleg csak gépfegyver van egy támaszponton? Egyáltalán támaszpont a sok családi házzal? Az épületeknek miért nem esik bajuk?
Szóval gagyi úgy ahogy van. A legnagyobb ellenségüldözés közepette belsõ problémákat kívánnak megoldani. A titkos rudat el kellene dugni, de a hõ úgy lóbálja mint egy bevásárló szatyrot. A legnagyobb lövöldözés közepette kijön a házból egy álmos faszi! (Most támaszpont vagy nem? Ha igen és lövöldöznek, miért nem bújik el, esetleg süket?)
A western jelenet meg tényleg röhögséges a ma játszódó sci-fi filmbe. Szívem szerint nullát adnék neki, de mivel valaki elkészítette, megvágta, elém rakta, ezért 3 pont.
andros 2014 jan. 26. - 01:14:37
ízlések és pofonok,sztem maga a film elgondolkodtató is lehetne,lexarom magát a filmbéli bakikat,egy önmagát is kutató(ki vagyok én a teremtés egészében?mi a célom itt?miért vagyok itt?)egyénnek igalmas lehetett a filmbeli történet,a fantáziavilág,a végtelenségben való eltévelyedés gondolatilag,a Földûnket valaha látogatott intergalaktikus lények szándéka,végûlis a földi elit hátramozdító politikája is megtalálható volt,nem volt ezúttal az emberiség pozitívnak beállítva,jóságos lényként,a tápláléklánc csúcsán,megosztva vannak különbözõ szándékú emberek,ahogy a távoli csillagrendszerekben dettó,egy 7-est odakanyarintok a film értékelésére,nem egy Speilberg-rendezés,de számomra élvezhetõ volt,pont az említett gondolatvilágban való elkalandozás miatt,kicsit érintve a többdimenziós létezést is
thomassd 2014 jan. 25. - 23:20:50
Az elsõ tíz percben eldõlt hogy ezt nem fogom végignézni.
Rendkívül gyenge film.
leho 2014 jan. 25. - 19:26:46
Ahogy elõttem is megjegyezték: Lehet,hogy ez már az a kategória, ami már annyira sz@r, hogy jó?
1/10
méregfog 2014 jan. 25. - 19:04:37 1/10
Azon kb. 20 film közé tartozik, amit nem tudtam végignézni. Mi több, azt is bánom, hogy azt a 40 percet elvesztettem az életembõl, amíg láttam. Az addig szerzett élményeim a következõk:
- színészi játék baromi gyenge
- kameraállások élvezhetetlenek
- jelenetek nézhetetlenek
- trükkök, látványvilág silány, gyermeteg
- történet, amíg láttam szar volt.
És ezt a véleményt úgy fogalmaztam meg, hogy ennek a mûfajnak, azaz a sci-finek, hatalmas rajongója vagyok!
tomarill 2014 jan. 25. - 14:27:25 Előzmény 5i
Jaja, jól hangzásos, megnézzük!
5i 2013 nov. 11. - 10:58:32 Előzmény Zoroo
Hmmm.egy újabb finom filmélmény illatát érzem a levegõben.:-)LOL
Ezt nem lehet kihagyni!!!!
Zoroo 2013 szept. 20. - 12:48:08 Előzmény honfoglalo111
Csávókám szökik, leüti a fogolykísérõt. A két puskás nem, nem kezdi el üldözni, elõször felsegítik az elesett bajtársat :D. Megalool!!
4/10
honfoglalo111 2011 okt. 09. - 23:41:17 4/10
A történet maga nem lett volna rossz, de az a sok baki ami a filmben volt, nevetségessé tette az egészet.
Egy katonai támaszpontra behatoló idegen ellen a legerõsebb fegyver, amit használnak, gépfegyver... Minimum rakétavetõk, gránátok, bombák kellettek volna....

A másik vicces rész, amikor úttorlaszt építenek, ami egy sorompót takar... igen, egy egyszerû sorompót, amit az idegent szállító autó nevetve áttör, miután félreugranak elõle a "bátor" katonák. Minimum 3m vastag betonfal, szögesdrót, aknamezõ kellet volna... Nem tudom, hol él a rendezõ?

Szóval ez a film egy gyenge vígjátéknak megy el. 10/4