Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekverseny gálaestje a Budapesti Operett Színházban

Bakancslistához adom
magyar szórakoztató műsor, 2011

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A Budapesti Operettszínház 2011 nyarán Szabadka várossal első alkalommal rendezte meg a Lévay Szilveszter Nemzetközi Musical Énekversenyt. A nagyszabású Gálaest 2011. július 4-én a Budapesti Operettszínházban volt. Az elődöntőkre olyan városokban került sor, mint Bécs, München, Prága, Bukarest, Tokió, Szöul, Marosvásárhely, Érsekújvár és természetesen Budapest. A szabadkai születésű, magyar származású világhírű zeneszerző, Lévay Szilveszter nevével fémjelzett, nagyszabású zenei verseny, amely ráadásul a jelenleg legnépszerűbb színházi zenés műfaj, a musicalrajongók táborát mozgósította világszerte és jelentős nemzetközi visszhangot keltett. Az énekversenyt a későbbiekben hagyományőrző módon kívánják megrendezni a szervezők.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kritikus mûvész 2012 nov. 03. - 14:19:32 Előzmény marie1
Sok hûhó és hiábavalóság.
Ennyi énekest nem tud felvenni a piac.
A kínálat és a valós kereslet nincs egyenes arányban egymással.
Aki tehetséges,az is el lesz feledve hamar.

A mûvészélet nem fenékig tejfel ma már amúgy sem,
bár sokan úgy hiszik...

Csillog a felszín,és hallgat a mély.
6/10
marie1 2012 szept. 28. - 22:32:51 6/10
Nem rajongok a mûfajért, amolyan szájbarágós giccsnek tartom, de a többi adón még ennél is lehetetlenebb mûsorok vannak. Sajnos nincsenek különlegesen jó hangok, sem férfiak, sem nõk között. Egyedül Fejes Szandra lóg ki eddig a sorból. Igazán jó hang, így elnézem neki a masszív súlyfelesleget. Nézem tovább...hátha akad még jó hangú tehetség. A remény hal meg utoljára...:-)Hopp..és Bordás Barbara be is futott..Nem rossz, legalábbis van a hangjának éle, magassága, terjedelme stb...
Pünkösdi Kató 2012 szept. 26. - 16:33:19
Megéri megnézni újra, mert felejthetetlen élmény volt. Fõleg azoknál a daloknál, ahol a magyar, külföldi énekes duettet énekelt, ki-ki a saját nyelvén. Ezért - is - volt különleges az elõadás, hiszen így, ilyen formában ezeket a dalokat - de mást sem - nem hallottunk még. Elõször furcsa volt, de a 2. dal után hozzászokik a fülünk. Én csak javasolni tudom, aki szereti ezt a mûfajt, ne hagyja ki.