Lilly Schönauer: Die Stimme des Herzens

Bakancslistához adom
osztrák-német romantikus film, 2006

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Katharina 'Kathy' Weissenbach
Sylvester Freitag
Julius Weissenbach
Barbara Reuterer

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2020 aug. 19. - 08:28:31 9/10
Lilly Schönauer

Lilly Schönauer egy osztrák színhelyeken játszódó ORF, ARD, Bavaria Film és a Satel Film (bécsi filmgyártó GmbH) által forgatott romantikus koprodukcióban készült filmsorozatot jelöl. 2006-tól 2013-ig összesen tizennégy körülbelül kilencven perces epizód készült, amelyeket az ORF és az ARD sugárzott.

Ellentétben a hasonló jellegű romantikus filmsorozatokkal, mint a Rosamunde Pilcher sorozat, ahol a főbb színhely Cornwall, vagy az Inga Lindström álnévvel fémjelzett sorozat, forgatókönyvíró ugyanaz a személy, de igazi nevével Christiane Sadlo és a filmek színhelye Svédország, aztán Utta Danella és Katie Fforde (színhely Új-Anglia, azaz Boston és környéke), ebben a „Lilly Schönauer” sorozatban viszont nem álnévről van szó, nem konkrét személy áll mögötte - a forgatókönyveket különböző, epizódonként eltérő szerzők írják.

2013 júniusában bejelentette az ORF, hogy kilép a közös filmgyártásból és más formátumú sorozat indításában gondolkodik, míg az ARD két további részt forgatott Bajorországi helyszínnel.
Egy-egy rész könyv alakban, ill. DVD-n is megjelent.

9/10
grosz_i 2020 aug. 09. - 06:37:26 9/10
Lilly Schönauer - Die Stimme des Herzens (A szív szava)
1. epizód (90 min.) - (A sorozat Schönauer fantázianév alatt jelent meg, összesen 14 epizódból áll.)

Kathy lektorasszisztensként dolgozik egy frankfurti kiadónál. A családja szőlőbirtokán, Stájerországban már nagyon régen volt, mert úgy érzi, a keményszívű apja nagyon helyteleníti, mellőzi őt.

Éppen ezért, nem kifejezetten lelkesen fogadja el Kathy apja meghívását az idős úr 65. születésnapjára. Kathy csupán a főnökasszonya, Barbara kérésére kíséri el az idilli fekvésű szőlőbirtokukra annak a férjét, a sztárszerzőt, Sylvestert, hogy az író nyugalmat és inspirációt találjon ott a könyvéhez

A kiégett szerző kezdetben egy sort sem vet papírra, míg Kathyben meg nem találja az ihlető múzsáját. A viharos szerelem azonban nem csak érzelmeket vált ki, hanem irodalmi konfliktusokat is.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu