Lilly Schönauer: Szerelem második látásra

Bakancslistához adom
Lilly Schönauer: Liebe auf den zweiten Blick
német romantikus film, 88 perc, 2012

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A fiatal Sophie, gazdálkodó, ambiciózus projektbe vágott. Az anyagilag rosszul menő szülői gazdaságot szeretné átállítani biogazdálkodásra, és tájjellegű állattartásra. Barátja, Martin támogatásával - akinek a házassági ajánlata meglepetésszerűen éri -, talán sikerülhet is ez a terve.

Sophie miközben még vívódik, hogy vajon tényleg a nagygazdálkodó fia lenne-e számára élete férfija, szinte a semmiből ott terem előtte az ifjúkori szerelme, Julian. 15 évvel ezelőtt még egy pár voltak - míg Julian el nem ment New Yorkba, hogy börzeügynökként karriert csináljon. Nos, most hazatért, hogy apja magánbankjában dolgozzon.

Rögtön apja első megbízása Sophie-ék portájára vezeti, akinek az üzleti tervét igen tüzetesen át kell vizsgálnia. A várakozásnak megfelelően ez közöttük feszültségekhez vezet, és az ízig-vérig parasztlány az arrogáns városi emberrel eléggé lekezelően bánik.

Időközben kiderül, hogy Martin - a háta mögött - tervet eszelt ki, hogy Sophie apját, Johannt az esküvőjük után bedugják egy idősotthonba. Csalódottan a vőlegénye önzésétől, Sophie újra átgondolja a házassági terveit. Ugyanakkor újra fellángolnak a Julian iránt érzett ifjúkori érzelmei. Amikor viszont annak bankja megtagadja a számukra szükséges banki kölcsönt, Sophie mélyen csalódott: Most kiben is bízhat?

Stáblista:

Szereplők

Julian Waldner
férfi a bárban
Johann Brunner
Martin Eindorfer

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2023 jún. 01. - 15:58:44 9/10