Lilly Schönauer: Wo die Liebe hinfällt

Bakancslistához adom
német romantikus dráma, 2010

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Valerie Reinhardt
Jan Berger
Martin Meyerhofer
Lissi Hofbauer
Caroline Hübner

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2020 aug. 29. - 12:23:40 9/10

Lilly Schönauer - Wo die Liebe hinfällt - Folge 10 (2010)

Az utazási iroda tisztviselőnője, Valerie éppen megvesz magának egy nyári ruhát, azt követően egy kapucsínóval ünnepli meg a vásárlás sikerét, és ekkor a szó szoros értelmében belebotlik egy férfiba, az építész Janba.

Persze a kilöttyent kávé látványos nyomot hagy Jan új öltönyén - sebtében névjegykártyát is cserélnek. Röviddel később Valerie telefonhívást kap a kórházból: Jan ugyanis autóbalesetet szenvedett, és Valerie névjegykártyája volt az egyetlen kontaktszemély, akit értesíteni lehetett.

Rövid döbbenet után úgy dönt Valerie, hogy segít a férfin. És máris belecsöppen Jan életének kellős közepébe, ami éppen nem mentes a bonyodalmaktól. Az otthonában ugyanis ott ül a tízéves unokahúga, Lena - az anyja éppen külföldön tartózkodik -, és Jan pedig egy döntő jelentőségű építési projekt prezentációja előtt áll.

Mindennek a tetejébe pedig megtörténik a nagy csoda is, Valerie főnökének is eszébe jut, hogy meghívja vacsorára a vele nagyon is szimpatizáló beosztottját -, végre!. Valerie először a kis Lenával törődik, majd aztán Jant képviseli a prezentáción. Amikor pedig Jan elhagyja a kórházat, Valerie szeretne visszatérni a régi életébe. Ez azonban valahogy nem is tűnik olyan egyszerűnek - és az agyoncsodált főnöke is valahogy elveszti a varázsát…

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu