Lola

Bakancslistához adom
Bella Calamidades
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kolumbiai filmsorozat, 45 perc, 2010

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

Lola Carrero édesapja megbetegszik és a kislány keresztanyja házánál keres segítséget. A ház asszonyának fia, Marcelo nyit ajtót, de mire odahívja az édesanyját, Lola eltűnik. A lány édesapja meghal, ő pedig a fővárosban élő nagynénjéhez költözik. 10 év telik el, de a Machada család azóta is keresi Lolát, aki szolgálóként él a nagynéni házában. Lorenza egyedül él a birtokon, fia, Marcelo a fővárosban tanul. Egy nap váratlan vendégek érkeznek, akik felforgatják eddigi életét...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
syuzi 2017 jún. 09. - 19:26:58 10/10 Előzmény lennékmarcelohelyében..))
Újra adják a dunán minden hétköznap délelõtt :)
lennékmarcelohelyében..)) 2015 júl. 17. - 08:42:55 Előzmény BBali06
Nekem annyira hiányzik, hogy az utolsó rész után két nappal, elkezdtem az elsõtõl újra megnézni...))
35 részt már legyûrtem, és teljesen jó újranézni, hisz az elsõ részek tavaly szeptemberben voltak...
BBali06 2015 júl. 13. - 06:59:18
Lassan kiheverem azt a sokkot, hogy véget ért a kedvenc sorozatom. Utoljára akkor éreztem magam ilyen ,,rosszul", mikor kiolvastam az utolsó Harry Potter könyvet.

Nyolc éve nem néztem elõtte sorozatot (Hõsök a kivétel, de az nem ez a kategória), újabb 8 évig biztosan nem fogok.
10/10
syuzi 2015 júl. 05. - 13:54:42 10/10
Itt megtudod nézni a korábbi részeket:
http://www.sorozat-barat.com/video/series/2721/Lola_online_sorozat
guston 2015 júl. 05. - 10:20:19
hogyha netalán valamikor elkezdik ismételni majd a sorozatot, akkor az ezzel kapcsolatos infót ismerõ fórumozótárs legyen szives ossza majd meg a birtokában lévõ hireket itt velünk.

tutibiztos mások is vannak még úgy, hogy nem az elejétõl kisérték figyelemmel a sztorit és kiváncsiak a korábbi dolgokra hozzám hasonlóan.
guston 2015 júl. 05. - 10:18:27
most meghazudtolva túlnyomórészt kritikusan fórumozó önmagamat, a fanyalgó hangvétel helyett megdicsérem a sorozat befejezõ részét, mert végre kellõ arányban és nem a végletekig elnyújtva került képernyõre a sokak által várt beteljesülés, bár a lényegi pontot az esküvõt valóban kissé összecsapottan kaptuk meg.
némileg elnagyzoltra sikeredett a kórházavató jelenet is, ahol lorenzára valami botrányosan hozzá nem illõ ruhát adtak, viszont a csitriknek szánt borzadályos gönc után a házasságkötéskor már patentul csinos volt.

békülékenységben bõvelkedõ befejezõ epizódot láthattunk, huáná szerintem meglepõen aranyos volt, no de rehináék hazafelé autózásakor a jósnõs téma ok okozati összefüggéseit sajna nem értettem.
voltaképpen mindettõl az apróságtól függetlenül azért a sorozat végére minden és mindenki a helyére került, az pedig szép gesztus, hogy a készitõk gondoltak a priszcilláékkal esetleg tovább rokonszenvezõ nézõk érzéseire is, éppen ezért durva bosszú és gáncsoskodás helyett viszonylag kiméletes büntetést kaptak mápötiék a fináléban.
10/10
syuzi 2015 júl. 03. - 16:06:37 10/10
Nagyon szép ez a kép Loláról és Marceloról:) Neked is szép napot és jó hétvégét kívánok remélem hogy még ·találkozunk· valamelyik fórumon:)

Szép hétvégét kívánok minden Lola rajongónak:)
8/10
kikelet54 2015 júl. 03. - 08:17:11 8/10
Hát vége!!

Szép volt, jó volt, az esküvõ egy kicsit rövidre sikeredett, mint általában minden, ami a két fõszereplõrõl szólt. Az igaz, hogy az utolsó 10-15 rész nagyon jó volt, de az is biztos, hogy az egész sorozatban Lola és Marcelo szerepelt a legkevesebbet. Együtt meg alig-alig. Nem emlékszem másik sorozatra, ahol a fõszereplõk ennyire keveset lettek volna elõtérbe.

Annak örülök, hogy szép vége lett, a két párizsi liba megkapta, ami nekik jár, egy nem kedvelt férjet.
Az alkalmazottak között is helyre állt a szerelmi élet, Lorenza és Regina hozták a formájukat.

Lola szép volt a kórház avatón és az esküvõn is. Marcelo arcán nagy volt a döbbenet, amikor megtudta, hogy Lola az unokája Aquilesnek, de utána nagy volt az öröm, és végig látszott rajta, hogy mennyire szereti Lolát.

Egy igazán stresszmentes sorozat volt, mentes mindenféle öldökléstõl, politikától. Kikapcsolódásra alkalmas, aki szereti az ilyen jellegû sztorikat.

További szép napot mindenkinek, hátha találkozunk valahol egy másik fórumon!

Végezetül egy kép az esküvõrõl.
lennékmarcelohelyében..)) 2015 júl. 02. - 22:05:29
http://online-sorozatok.tv/

ott beütöd, hogy LOLA és már ki is dobja, mind a 140 részt, de az utolsót, csak holnap kora délelõttõl!
feva53@gmail.com 2015 júl. 02. - 21:21:21
Sajnos a mai részrõl lemaradtam. Esetleg tudna valaki segíteni, hogy hol tudnám visszanézni? Köszönöm elõre is.
10/10
syuzi 2015 júl. 02. - 16:39:47 10/10
bocs elírtam Priscilla és az anyja tüntek el rögtön azt akartam írni
10/10
syuzi 2015 júl. 02. - 16:29:38 10/10
Végre a mai résznél már nálam se volt felirat:) Így zavartalanul tudtam a filmre koncentrálni:)

Nagyon jó volt a mai rész:) Sok mindenre fény derült a végén. Kiderült, hogy Molly gyerekének az apja a fekete zöldséges srác, mondjuk erre gondoltam én is a vége felé mikor Molly kacérkodott a boltban vele már gondoltam hogy ez a szitu. Reghina végre meg könnyebült, rendes volt tõle, hogy megígérte Mollynak, hogy gondoskodni foga kicsirõl támogatni fogja. Molly itt se hazutolta meg magát Rehina nem sértegette amiért becsapta az egész családot és a fiait kinos helyzetbe hozta a falu elõtt,Molly meg elmondta mindenféle linknek a fiait,és hogy õ jobban járt a baba apjával, de arra már nem válaszolt hogy miért mondta azt hogy valamelyik Galleano fiútól terhes. Priscilla ál öngyilkossága se volt semmi , de elég lúzer volt hogy a kecsapot ott hagyta a fürdõben, de szerencsére Marcello is talpraesett volt úgy csinált mintha nem tudna semmit az ál öngyilkoságról mintha valódi lett volna, csak az anyja és a szolgálok mikor agodtak Prisciláért akkor mondta hogy nincs semmi baj, és kint az udvaron oda adta Priscilát Rudynak és Silvanak na az jó volt:D És a kecsap szó hallatán mikor megtudta hogy lebukott rögtön felébredt Priscilla na az jó volt:D Már hogy elmondták Lolát mindenek és hogy bosszút állnak rajta na jó helyre mentek bemószerólni szegény Lolát a szürke oromhoz Martha nénikének mondta Priscilla hogy milyen Lola. De Martha jól tette hogy meghívta õket a kórházavatóra. A kórház avatón ott volt mindenki ki számitott Fabia, Aghapitáék, Esperanza, Virghinia Priscilla, Silvana néztek nagyokat mikor megtudták, hogy Lola volt a támogató a kórházfelépitéseben és hogy a nagyapja Ahiles milyen gazdag volt. Rögtön el is tünt Silvana és azanyja, Virghina is elájult. Lorenza és a szolgálok is meglepõdtek ,de rajtuk látszott hogy örülnek Lolának. Silvana már milyen fejet vágott mikor megtudta hogy Rudy belé szrelmes nem a lányába, de amikor Rudy felébredt Mapöti már apának szólitotta így lehet hogy nekik is összejött a gazdagság amirre vágytak csak sajna nem derült ki hogy mi lett velük.......

Szép volt Marcello és Lola esküvõje gyönyörû volt Lola a mennyaszonyi ruhájában Marcello is csinos volt:)És végre ott volt mindenki az esküvön Nacho és Nicolasa is kibékültek és ott voltak:)Felisa és Ovidio is szép pár:) Juana is csinos volt, és végre bocsánatot kért Lolától a sok rosszért és kibékültek:) A Galleano fiúk is megbékéltek hogy Lola már nem lehet az övék még Romano is. Az est csúcspontja volt hogy Reghina és Lorenza kibékültek már itt volt az ideje:)
Nagyon jó volt a Finálé igazi Happy end lett a vége nagyon hiányozni fognak a szereplõk és a sorozat is szerethetõek voltak a szereplõk majd még újra megnézném mert nagyon tetszett:) Viszlátt Lola hiányozni fogsz:(
lennékmarcelohelyében..)) 2015 júl. 02. - 13:57:13
Bocsi, de azért láttad feliratozva, mert a teletext gombot bekapcsolva hagytad!
Van egy oldal, ahol feliratozva mennek a filmek...)))
Azért próbáld a finálét felirat nélkül élvezni...
Nekem az utóbbi évek legkellemesebb sorozata volt, még a két francia liba is belefért. De alapjában véve jó témája volt, kellemes szereplõkkel.
Na, ma megkönnyezzük ezt a részt úgy érzem....
Hát ennyi...
10/10
syuzi 2015 júl. 02. - 12:12:31 10/10 Előzmény lennékmarcelohelyében..))
Én is sajnálni fogom a sorozatot, hogy vége lesz:( Hiányozni fog, de ma még van 1 rész a Finálé várom már, hogy mi lesz a szereplõkkel:)

Majd délután megírom hogy milyen volt a finálé nekem hogy tetszett:)

Addig is sziasztok:)
10/10
syuzi 2015 júl. 02. - 12:10:10 10/10 Előzmény kikelet54
Nálunk tegnap szinte az összes mûsor feliratosan ment. Mondták magyarul alatta meg magyarul ki volt írva az a szöveg amit mondtak ép a szereplõk.
8/10
kikelet54 2015 júl. 02. - 08:55:46 8/10
Most már végig láttam az utolsó elõtti részt, továbbra sem volt felirat.

Nagyon jó volt ez a rész is, két dologban nagy meglepetés lesz majd: ki Molly gyerekének az apja, és Priscilla öngyilkossága.
Végre Lorenza és Marcelo a sarkukra álltak.

Nagyon várom a befejezõ részt.
lennékmarcelohelyében..)) 2015 júl. 01. - 18:01:38
Feliratosan láttad, hol?
Én a Dunán nem láttam feliratot!
FINALE holnap...((( sajnos.
Hiányozni fog nagyon!
Lehet megismétlik majd, valami esze-veszett idõpontokban...
Holnap minden a helyére kerül, megható dolgok )is) lesznek...
Hát ennyi, tavaly szeptember óta...
8/10
kikelet54 2015 júl. 01. - 18:01:13 8/10
Hogy-hogy feliratosan?
Én kb. félig láttam a tv-ben, mert vendégem érkezett, addig minden rendben volt.
10/10
syuzi 2015 júl. 01. - 16:17:50 10/10
Nagyon jó volt a mai rész :) Vicces volt, hogy Marcello a tortát a cselédek arcába nyomta:D És még Lorenza is csatlakozott hozzá.Hogy fel voltak háborodva a cselédek Kiki, és Kesza. Végre Silvana és Priscila is elhúzták a csíkot. Silvana ,hogy bevallotta Rudynak, hogy a birtok nem az övé, de itt se hazudtolta meg magát Silvana azt mondta, hogy az övék volt a birtok õk adták el Lorenzanak majd elvesztették a pénzt. Rudy észre is vette, hogy össze visszabeszél Silvana. Nacho, Felisa, és Juana végre viszamentek a Machadó birtokra:) Igaz Lorenza hívta vissza õket de jó újra látni õket a birtokon:) Ovidióba szerelmes Felisa ez is kiderült végre szép pár lenne Ovidió és Felisa:)

Nacho is végre megkomolyodott felelõséget vállal a kislányáért:) Nicolasaval remélem még egy pár lesznek:) Molly gyerekének még mindig nem tudni ki az apja majd a holnapiban már kiderül

Priscilla még hogy vissza puncsolta volna magát Marcellohoz, de Marcello lepattintotta amit mondott

Öngyilkos lett Priscilla ezt nem gondoltam volna remélem , hogy túléli
Már csak 1 rész van vissza:( Már várom a holnapi részt:) Szép estét holnap ·találkozunk· Jó tévénézést mindenkinek:)

(Fura volt feliratosan látni a sorozatot kicsit zavaró voltszámomra)
10/10
syuzi 2015 júl. 01. - 13:22:43 10/10
Nagyon jó kép:) Már várom a mai részt:)
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu