Lombikbibi

Bakancslistához adom
Inconceivable
16 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai-angol-amerikai-francia vígjáték, 105 perc, 2008

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Két kalandos szerelmi életű nő elkeseredetten szeretné világra hozni saját biológiai gyermekét. Csatlakoznak egy kísérleti kutatáshoz, amely során saját őssejtjeikből spermát képesek előállítani. A humorral és váratlan fordulatokkal tele események során végül a két nő rájön, hogy az élet egy ajándék és az összes család őrült.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
kriptonyt 2019 dec. 30. - 23:22:34
Ez a film errõl szòl.(wikipedia)
Dr. Freeman (Feore) egy Las Vegas- asszisztált reproduktív technológia klinikát működtet. A kilenc nő közül nyolc megtermékenyített és terhes lesz, kivéve Salome-t (Tilly), akinek sikerül természetesen fogant.

A szülések után Tallulah (McGovern) nyomozó újságíró észreveszi a kisgyermekek szembeszökő hasonlóságát. Azt hiszi, hogy Dr. Freeman a donor spermát cserélte a sajátjára. Előzetes meghallgatást tartanak, és a kilenc nő folyamatát visszahívják. [1]
Lilko03 2018 dec. 20. - 21:21:25
Érdekes, hogy a népes számú nagyon híres szinésznő, aki szerepel a filmben, nem szerepel a stáblistán.
napsütötte 2018 márc. 04. - 23:36:51
Bocsánat, az elõzõ tartalom nem ehhez a filmhez tartozik...

Két kalandos szerelmi életû nõ elkeseredetten szeretné világra hozni saját biológiai gyermekét. Csatlakoznak egy kísérleti kutatáshoz, amely során saját õssejtjeikbõl spermát képesek elõállítani. A humorral és váratlan fordulatokkal tele események során végül a két nõ rájön, hogy az élet egy ajándék és az összes család õrült.
napsütötte 2018 márc. 04. - 23:34:38
Eve elérkezettnek látja az idõt, hogy gyermeket hozzon a világra. Férje azonban aggodalmaskodik. Az asszony is nyugtalan lesz, amikor megtudja, hogy biológiai akadálya van teherbe esésének. A gyermekre váró nõk segélyszervezetéhez fordul. Rachel, az önkéntes bátorítja, hogy nyugodtan vágjon bele a \"nagy kalandba\". Hosszú az út a gyermekáldásig, titkokon és nevetséges helyzeteken keresztül vezet.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu