Lopott dalok

Bakancslistához adom
Incognito
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia vígjáték, 93 perc, 2009

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Lucas az 1990-es évektől kezdve két évtizeden keresztül keményen küzdött azért, hogy felkapaszkodjon a francia popzene csúcsára. Sajnálatos módon mindezt csak úgy sikerült elérnie, hogy ellopta az eltűnt dalszövegíró barátja, Thomas dalait. Ám egy napon Thomas újra felbukkan a semmiből, és ezzel pokoli időszak kezdődik Lucas számára. Ugyanis megpróbálja eltitkolni Thomas elől a hírnevét és a szerencséjét. Nem véletlenül. Az egykori barátja feltűnése azzal fenyeget, hogy minden, amiért Lucas olyan keményen és sokáig dolgozott, egyetlen pillanat alatt összeomlik.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
deadscott júl. 05. 23:26:52 6/10
Francis figurája elég ellenszenves volt. Ezen kívül megint egy film, ami úgy mutatja be a zeneipart, mintha a népszerűségnek bármi köze is lenne a tehetséghez, a jó szövegekhez vagy a jó dallamokhoz. Holott az egész kizárólag pénzről, kapcsolatokról, eladhatóságról, flexibilis gerincről és imidzsről szól.
Egynek azért nem rossz.
Gaboca75 2015 máj. 02. - 14:05:38 Előzmény Ford Mustang
"franciák nem igen állnak a filmgyártás élén"
Ezzel mindent elmondtál (vagyis magadról).Szerintem ritka tudatlan egy ember vagy.
xnag 2015 jan. 19. - 21:36:38
A fõszereplõnek láttam egy filmjét, az "Üdv a fedélzeten"-t. Kegyetlen jól alakított benne, szét röhögtük magunkat a családdal a filmen. Ezt még nem láttam, de most megnézem. Ha õ játszik benne, akkor biztosan jó film lesz. :-)
Ford Mustang 2011 dec. 14. - 23:30:05
Érdekesen hangzik, franciák nem igen állnak a filmgyártás élén, persze egy-két filmjük mindig volt, kezdve Louis de Funès filmjeitõl Depardieu-ig.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu