Lopott képek

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar filmdráma, 95 perc, 2006

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A film középpontjában egy digitális kamera áll, amely kapocsként fogja össze a rövid történeteket. A 60 éves Ottó kamerájával fel akarja venni a feleségét. A forgatások során elrejtett sértődések, egymás iránti kifogások és családi titkok törnek felszínre. A kamerát azonban ellopják tőle, és egy negyvenéves Manchester United drukker kezébe kerül. A férfi a vele randizgató nőket akarja megörökíteni. Az eszköz végül csak bajt hoz rá és a kamerának hamarosan új tulajdonosa akad. A magánnyomozó Péter a kamera segítségével próbálja mások problémáit megoldani. Egy féltékeny kínai nő azzal bízza meg, hogy figyelje a férjét, mivel azt gyanítja, hogy hitvese hűtlen hozzá. A kamera vándorútja ezzel még nem ér véget.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2017 aug. 03. - 17:12:39
Egyszer meg lehetett nézni, bár még abban sem vagyok biztos.
Az alapötlet kb. 5 percig érdekes - egy kamera különbözõ emberek kezébe kerül, akik mindent felvesznek vele -, aztán a történet (ami nincs is) szétesik, ellaposodik, és egy teljesen zagyva dolog lesz belõle.
A rendezõ szándékát sem nagyon értem. Mi a fenének kell ilyen filmeket leforgatni, energiát pocsékolni rájuk, és egyáltalán...?
Mi volt ez?

Kocsis Györgyöt sajnálom, nyugodjon békében. nagyon fiatalon, 43 évesen halt meg.
Kár érte.
1/10
DarkGirl 2011 márc. 16. - 19:09:23 1/10 Előzmény Tish
xD
tollas 2011 márc. 09. - 16:07:37 Előzmény DarkGirl
Nem olyan rossz, tele van a mai magyar valóságra vonatkozó finom életképekkel.
CaveGhosT 2010 aug. 13. - 13:38:48
Sajna ez a nagy "magyar" valóság ! Ez nem mûvészfilmnek készült, hanem társadalomkritikának szerintem.Igaz ahhoz még rövid is.De aki nézi és tud elvonatkoztatni az meg tudja érteni !Nem minden Hollywood. Én éppen most láttam a Dunán.
Ja meg, hogy az akku meddig bírja az most mellékes.Ha valaki látta a Deltát akkor tudja mi ezeknek a filmeknek a lényege.Nem azt mondom, hogy állandóan ilyeneket nézek, de néha azért jó !
1/10
DarkGirl 2010 jún. 25. - 17:35:09 1/10
Hát ezzel én is teljesen egyetértek. Kiborító ez a film,olyan álmosító és unalmas. Hogy az akku,hogy bírta ki? Passz! :D
Tish 2010 jún. 25. - 17:10:49
Ennél sz*rabb magyar film már nem kell. Nekem nem tetszik. Semmi értelme nincs, annyi a lényege, hogy egy kamera végigmegy mindenkin, és minden hülyeséget felvesznek vele. A rendezõ komolyan gondolta ezt a filmet? Ja és egy kérdés, a kamera akkuja hogy bírja ilyen sokáig? Vagyis a film végéig...És a végén ezek az értelmes képek, na meg az aléfestõ zenék..istenem..ilyen filmet.. Inkább hagyjuk!
mulao 2009 ápr. 07. - 08:32:34
Andori, Bánsági,stb,nem rossz színészválasztás,de nem láttam még sajnos.De szívesen elolvasom,annak a véleményét,aki láttam már.:)