Love Life

Bakancslistához adom
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai romantikus sorozat, vígjátéksorozat, 30 perc, 2020

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Az antológia sorozat minden epizódja önálló történetet dolgoz fel. Ezen belül a szerelmi életet járja körül, egyszerűbben szólva az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett. Az új romantikus vígjátéksorozat első évadának sztárja Anna Kendrick, további szereplők: Zoë Chao, Peter Vack, Sasha Compere és Lesley Manville.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
dandelion83 2021 márc. 19. - 17:14:24 4/10
Engem nem fogott meg, így pár rész után nem is tudtam már neki esélyt adni. Elég sekélyes, a főszereplő idegesített, irtó közhelyes, és nekem a karakterek sem tűntek szerethetőnek.
9/10
Catharin 2020 jún. 20. - 19:25:56 9/10
Értékes sorozat, tök jó,hogy a főszereplő lány olyan valóságos. Azt szeretem a mostani filmekben és sorozatokban ,hogy egyre reálisabbak,nem ez a beállított kamu sziruptenger.
Minden részben láthatunk a főszereplő lány életéből részleteket ,általában az aktuális kapcsolatának a szemszögéből. Olyan hétköznapi az egész,mintha veled vagy a szomszéddal történt volna meg.
A befejező részek nem jöttek be annyira,hogy az utolsóról annyi mindent nm tudtunk meg..