Lucy, a csajom

Bakancslistához adom
I'm with Lucy
amerikai-francia romantikus vígjáték , 90 perc, 2002

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Lucy a hamisítatlan New York-i szinglik mindennapjait éli. Miután a tökéletesnek hitt pasi csúnyán kirakta a szűrét, a hölgy egyszerre öt jelentkezőt kezd el vizsgáztatni, míg végül röhejes szituációk hada után sikerül egy újabb tökéletesnek bizonyuló párt találnia...
Forgalmazó: Best Hollywood

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
frenchbullie 2015 ápr. 04. - 07:28:15
Üdv! Kiszámítható, de kellemes kis történet, még férfiak számára is nézhetõ:-) Plusz pont, hogy nem bõvelkedik a manapság amerikás vígjátékokban gyakori alpári humorelemekben.

Off E.T. óta nem láttam, így kissé meglepett, hogy Henry Thomas milyen nagyfiú lett idõközben:-) A párom azon lepõdött meg, hogy Gael Garcia Bernal-nak milyen fura frizurát sikerítettek, biztos nehezen viselte, vélte emberem. De megnyugtattam, ahhoz képest, hogy az Almodóvar-féle Rossz nevelésben miket bevállalt Bernal, a fura séró semmi. John Hannah most is tetszett, szemüveges, magának való fickóként. Mindig rácsodálkozom, milyen sokoldalú színész, akár Agatha Christie regényfeldolgozásban szereplõ gyilkosként, akár fondorlatos rómaiként, akár kelekótya múmiavadászként... David Boreanaz is jó volt, a nagyarcú macsó szerepében, bár nem kapott akkora hangsúlyt, mint Angel-ként vagy Booth-ként.

Tény, hogy ezt a filmet inkább a színészek szórakoztató alakítása, mint a történet miatt érdemes megnézni, de egyszer mindenképp megéri, szerintem.
bandi601 2012 dec. 08. - 11:25:44 Előzmény Timke
Lucy gyönyörü a film szar
Timke 2006 nov. 27. - 21:12:00
Aranyos kis film, egyszer mindenféleképpen meg lehet nézni. Lightos romantikus vígjáték.