Lulu a hídon

Bakancslistához adom
Lulu on the Bridge
amerikai romantikus dráma, 103 perc, 1998

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Izzy Maurer a kitűnő, ámde ismeretlen jazz szaxofonos élete átmenetileg megváltozik, amikor egy night klubban véletlenül eltalálja egy pisztolygolyó. Fél tüdejét elveszítve élete értelme is odavész: soha többé nem zenélhet. Mivel egészen közel került a halálhoz, elérkezettnek látja az időt, hogy újragondolja életét és a folytatást, ám egészen addig nem talál vissza a valóságba, míg egy holttestre nem bukkan. Izzy fejvesztve menekül, de magához veszi az áldozat táskáját, melyben csak egy szalvétára felírt telefonszám és egy ütött-kopott doboz van, amely egy kis kövecskét rejteget. A telefonszám vezeti el őt Celia Burnshöz, a fiatal színésznőhöz és a kő mágikus ereje folytán szenvedélyes szerelem szövődik közöttük. Amikor Celia megkapja Lulu szerepét, kénytelenek pár napra elszakadni egymástól. Ám vannak, akik keresik a követ és Izzyt elrabolják, majd az ördögi Dr. Van Horn elé viszik.
Bemutató dátuma: 2001. április 12. Forgalmazó: InterStar

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
minnavonbarhelm 2014 máj. 28. - 10:31:21 9/10
jó kis film ez, h.keitel nagyon jó!!!!
10/10
csineva-xx 2011 dec. 10. - 02:37:51 10/10
Méltatlan ehhez a filmhez az alábbi hozzászólás. Ha valakinek nem sikerül elcsípni a fonalat, az bizony nem a film hibája.... Nem is tudom hogy hangzik el egy mondat - nagyon rég láttam -, de "gyávák nem tudhatják..."... Nagyon frankó, játékos, szép, csuda-különleges film.
efes 2007 nov. 11. - 21:22:40 Előzmény efes
megláttuk. teljesen zavaros blöff. mondhatnám színtiszta giccs. mintha egy közepesnél gyengébb tehetségû író akarna beszélni a legnagyszerûbb dologról, a szerelemrõl, de helyette csak lila álmûvészies zagyvaságokat írna le. paul auster pedig nem az, írónak se, rendezõnek se (füst, egy füst alatt). ez a film mégis gyakorlatilag nézhetetlen, a nagy nevek, harvey keitel, vanessa redgrave, willem dafoe kényszeredett bájmosollyal, nyilván puszta haverságból próbálnak valami kihozni, sajna erõfeszítésük jószerivel kínos.
efes 2007 nov. 09. - 17:14:45
impozáns lineup. majd meglátjuk.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu