Luxuskonyha az óceánon

Bakancslistához adom
magyar dokumentumfilm

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A Titanic óta sokakban tisztelettel és vágyakozással kevert félelem él az óriási óceánjárókkal kapcsolatban. Pedig ezek a monstrumok manapság már valóban biztonságosak, és az általuk nyújtott szolgáltatások minden tekintetben egyedülállók.
A Royal Caribbean International társaság Európa és a Karib-tenger között cirkáló, Independence of the Seas névre keresztelt hajója büszkélkedhet azzal, hogy a legnagyobb a világon. Az alsóbb fedélzeteken egy teljes méretű box-ring és mászófal mellett egy szörfszimulátorral ellátott vízi parkot is kialakítottak. Itt a vállalkozó kedvűek mesterséges hullámokon tesztelhetik tudásukat, de ha inkább téli sportokra vágynak, a hajón fedett korcsolyapálya is található. Egy nyolcnapos karibi kirándulás már 300 000 ezer forintos áron megvásárolható, de a legjobb lakosztályokért milliókat kell fizetni.
Nem véletlen tehát, hogy az ilyen méretű luxushajókon mindennek kifogástalan minőségűnek kell lennie, beleértve az étkezést (és az ételek minőségét), amely igazi gasztronómiai élmény. Nyerjenek bepillantást egy luxushajó konyháiba a TV Paprika stábjának segítségével!

Hozzászólások

Szerinted?
Ford Mustang 2011 júl. 18. - 17:47:06
"A Titanic óta sokakban tisztelettel és vágyakozással kevert félelem él az óriási óceánjárókkal kapcsolatban." - Szerintem ez nem így van, hányan utaznak nap mint nap óceánjárókon, vagy akár kisebb hajókon is.