Madam Kitty

Bakancslistához adom
Salón Kitty
olasz-NDK-francia filmdráma, 110 perc, 1976

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Helmut Wallenberg
Kitty Kellermann
Well-hung Hans

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
blowup 2015 dec. 30. - 22:48:11
Nagyon régóta pihent a HDD egy poros sarkában, sem idõm sem kedvem nem volt hozzá, mert egy trashploitation, de a nagytakarítás utolérte. Annak is a legalja, náciszex, bár Tinto Brass munkásságát ismerve softpornónak szánta. Nyomatékosítom, a gyártása óta eltelt 40 év alatt a PC olyan fordulatot vett, hogy szinte minden érzékeny rétegnél kiverheti a biztosítékot, az állatvédõktõl kezdve a feministákon át a csökkent képességûekig, szóval csak óvatosan.
Mint film, olyan mint TB többi munkája, bár a többnyire meglévõ pajzán humor itt nem játszott.
Jó kérdés miért ezt a témát választotta, a történeti eredet nem lehet indok, (érdekes 3 részes poszt: http://tiboru.blogrepublik.eu/2011/03/01/a-kitty-szalon-1-0/) a nácik kifigurázása is felemásra sikerült, megbotránkoztatásra viszont kiváló alap. Ráadásul csak megvagdosva engedték forgalmazásba anno, ami mint tudjuk a rendezõ halála. Nekem a teljes 133 perces rendezõi változat jutott, ezért is írtam óvatosant.

Csak filmtörténetileg érdekelt, így nem is pontoznám mert skála sincs hozzá, de erõsen korrelál Ilsa, az SS nõstényfarkasa címû nazisploitation-hoz.