Mága Zoltán - Budapesti újévi koncert

Bakancslistához adom
magyar koncertfilm, 2011

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

Mága Zoltán hegedűvirtuóz hagyományt teremtett. Kezdeményezésére 2011. január elsején immár harmadik alkalommal ünnepelhetjük az új esztendőt vele és kiváló vendégeivel. Az est folyamán széles repertoár várja a tisztelt közönséget; a klasszikus zene kedvelői, az operett-rajongók, az opera tisztelői, de még a musicalt szeretők is kedvükre csemegézhetnek a sokrétű programból.
Komlósi Ildikó operaénekes, Érdi Tamás zongoraművész, Fekete Attila operaénekes, Zséda énekesnő, Ádok Zoltán popzenész, Feke Pál énekes-színész, Pataky Attila, az Edda frontembere, Galambos Lajos trombitaművész, Nyári Károly zongoraművész és lányai, valamint a Budapesti Operettszínház művészei: Oszvald Marika, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. Vezényel Silló István, közreműködik a Kodály Zoltán Énekkórus és a Primarius Szimfónikus Zenekar és a Honvéd Táncszínház.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
tuender 2011 szept. 04. - 22:18:15 1/10
Szégyen és gyalázat, hogy a Lehár operettrészletet németül éneklik a magyar tévében. Házy Erzsébet és Udvardy Tibor "A víg özvegy - Minden vágyam..." nem restellték magyarul énekelni.
http://morevideos.net/video:QapQeOhZPUo
Alibaba24 2011 szept. 04. - 06:20:21
Szerintem a Mága Zoltán nem beképzelt,csak hasonlítsuk már össze a Gyõzikével+ a Bódi Gusztiék félékkel,akik jobban kivagyok mivagyok stílusban vannak,Mága Zoli sosem feledi el,azt hogy honnan jött,és igenis segít,még ha kicsit de van benne önzetlenség....
Az hogy Én tényleg utálom a romákat,de Õt nem,mert elég korrektül viselkedik akármikor.
Holott Gyõzikét mennyien nézték a hülye zagyvadék családjával együtt,ez volt a magyar kultúra EMBEREK!!!!
No comment
vénasszonyoknyara 2011 aug. 28. - 21:07:46
"el kéne ezen gondolkodni,és azon te /ti mit tetteteka rászorulókért.
Én például meglazítottam egy rászorulót.
Zsófia 2011 aug. 28. - 20:52:16
Az általad beképzelt majomnak nevezett ember jótékonyságból elsõ a magyarok közül.
Nem is értem miért vagytok képesek ilyen rosszindulatúan beszélni errõl a nagyszerû
zenészrõl,aki nyugodtam megtehetné,hogy hátradõl és élvezi azt amit megteremtett Isten segitségével, és errõl sosem feledkezik meg.Szerintem el kéne ezen gondolkodni,és azon te /ti mit tetteteka rászorulókért.
2/10
siresire 2011 aug. 28. - 17:34:16 2/10
Ez kell a Magyaroknak! Kultúra. Mû(anyag)élvezet!
Viharos jókedvet kívánok hozzá!
filmbubus 2011 jan. 24. - 11:50:40 Előzmény lolow
Irigyellek, hogy ott lehettél. Én nagyon vártam már a TV-közvetítést, az elsõ részt nem láttam, de a tegnapi egy óriási csalódás volt! Nem maga a koncert - a fellépõk egytõl-egyig a maximumot nyújtották, fantasztikusak voltak, csak gratulálni tudok nekik!
De csodálkozom, hogy a duna tv hogy tudott ilyen összecsapott módon közvetíteni egy ilyen színvonalas koncertet. Teljesen fel voltam háborodva! Olyan volt az egész mûsor, mintha se a szerkesztõ, se a vágó nem értene a munkájához: kivagdosták a mûsorszámokat és egymás után összerakták õket. Ennyi. Ezt még én is - aki nem értek se a vágáshoz, se a szerkesztéshez - meg tudtam volna csinálni.
A korábbi Mága-koncertet az M1-en adták le, ott volt lendülete, folyamata a mûsornak, élvezhetõ volt, mintha magam is ott lettem volna a helyszínen. De ez a duna tv-s verzió egyszerûen élvezhetetlen volt számomra. Fõleg a vége, amikor Kerényi Miklós Máté bravúrosan a nyakába emelte Oszvald Marikát és forgott vele - erre a duna tv mit csinál? Leadja a stáblistát, ami teljes egészében eltakarta a képernyõt, hogy még kevésbé élvezhesse a tv-nézõ ezt a fantasztikus teljesítményt.

Én csak abban reménykedem, hogy Mága Zoltán és Kerényi Miklós Gábor belenéznek a felvételbe és a jövõ évi koncert közvetítési jogát visszaadják az M1-nek. És akkor azok, akik nem is lehetnek ott személyesen a koncerten, legalább a tv-n keresztül élvezhetik ezt a világszínvonalú mûsort.
bertin 2011 jan. 04. - 20:31:50 Előzmény 20110101
Jan.16.án vasárnap 20 h kor,a duna tévén!!!
Hajrá Magyarország,hajrá hegedüsök!!!:D
20110101 2011 jan. 04. - 10:40:11
Ki tudja mikor fogja a tv. közvetíteni?
10/10
lolow 2011 jan. 04. - 10:32:27 10/10
Parádés koncert volt!
És az a rengeteg hegedüs gyermek,az 5 éves kis prímással az élen,mind látványban,s hangzásban remek volt!