Magunkra maradtunk

Bakancslistához adom
Winter Solstice
amerikai filmdráma, 89 perc, 2004

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Jim Winters kertépítő egy csendes, barátságos ember, aki csupán nyugodt életre vágyik. Ám családi élete távolról sem nevezhető nyugodtnak, mivel fiai anyjuk halálát nehezen dolgozzák fel. Jim idősebb fia, Gabe Floridába akar költözni, maga mögött hagyva családját és barátnőjét. Gabe öccse, Pete teljesen magába zárkózik és kizárólag a düh és a fájdalom irányítja minden cselekedetét. Jim nem tud mást tenni, mint tehetetlenül nézni fiai szenvedését, mígnem megismerkedik új szomszédasszonával, Mollyval, aki ismét fényt visz a család életébe.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kisbogáncs 2010 okt. 23. - 12:15:03 Előzmény shadowboxer
100 forintot még talán megért,szerintem a végét cseszték nagyon el, és fõleg a nõ szinkronhangját... meg a végét persze. :) sokkal többet is kihozhattak volna ebbõl a filmbõl. kár.
1/10
shadowboxer 2010 szept. 07. - 10:36:10 1/10 Előzmény Nightbeetle
Egyetértek, még sosem vártam annyira egy film végét, mint ennél...
Elképesztõen unalmasak voltak a párbeszédek, még töprengtem is film közben, hogy ki adna pénzt egy ilyen filmre, aztán a végén láttam, hogy LaPaglia....hahahaaaaaaaaaaaaaa kapartam a falat
Nightbeetle 2009 júl. 12. - 00:33:23 Előzmény katatu
Hát UGYE????? Nekem is a legrosszabb volt! Nem hogy nem történt semmi DE NEM TÖRTÉNT SEMMI :D így néztem és vége lett pedig még nem történt semmi, és most ne hogy úgy értse bárki hogy milyen izé vagyok lenézem a filmet biztos csodás történések, múltjuk újrafelfedezése, meg gyerekek megnevelése volt a filmben...mert nem volt. jézus. és én ezért kiadtam 100FT-ot! százat. nyüssz
ja és a szinkron (sajna nem lehet váltani száz forintért mitvárok?) egyszerûen katasztrófa, ilyen még nem éltem hát szívroham.
katatu 2009 jan. 15. - 14:38:07
Ez volt a legrosszabb film amit életemben láttam...
Anthony LaPaglia hitelesen alakította a megkeseredett családapát, és ennyi. A tartalom leírásából a fele nem is igaz...