Magyarok az űrben

Bakancslistához adom
sketch show, 30 perc

Értékelés:

111 szavazatból
Szerinted?

A Comedy Central saját gyártású sketch show-ja a pár perces jelenetekből álló, fél órás kabaré sorozat, amely Végh Zsolt rendezésében kerül a magyar nézők elé.
A Magyarok az űrben című műsor olyan színészeket vonultat fel, mint a bankreklámból jól ismert Emese, vagyis Stefanovics Angéla, Jordán Adél, Murányi Tünde, Mogács Dániel, Vida Péter, Nagy Viktor, Tamási Zoltán és még sokan mások. A műsor alkotói között találjuk a csatorna főszerkesztőjét, Litkai Gergelyt, aki Nékám Petrával, Pataki Balázzsal és Kovács Andrással biztosítja vasárnap esténként is a minőségi magyar humort.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
warson 2015 febr. 24. - 23:11:13 1/10
Botrányosan gyenge... Szavak nincsenek rá. Pedig Litkai Gergelyt kiváló humoristának tartom, de hát ez valami elképesztõen rossz.
ceia 2014 okt. 16. - 06:08:44
Reklámozni menni mondat közben..!? Vagy nincs ott senki, ami szomorú, vagy ott van, de az még szomorúbb. Teccik érteni?

Azért vannak jó jelenetek is, de némelyiktõl én is biztonságos távolságra helyezkedem el. Pl. amikor egy nõ válni akar, és hogy legyen mire levenni a volt férjet, öszzeverik hogy látszódjon a rossz bánásmód, mindezt úgy tálalva, mintha csak egy kozmetikába tért volna be. Na az egyáltalán nem humoros, egyszerûen sz.. A két összenõtt öregasszony is némító hatású, mármint nyomom is rá a némító gombot, és nem nézek oda. Az ûrhajós jelenetek sem humorosak, és az éneklésüknek pl. semmi értelme. Na ez az, vannak jeleneteik, amiknek nemhogy nincs humora, hanem NINCS ÉRTELME sem. Ezek mellett vannak jó abszurd humorú jelenetek, de speciálisan magyar abszurd, az angol humorhoz tényleg semmi köze. Szerintem így hajnalban pont elmegy, engem akkor zavarna, ha délután adnák.
1/10
Paperdoll 2013 szept. 24. - 08:29:37 1/10 Előzmény Slujza
Szerintem nem létezik semmilyen mentség a sugárzásra!
Annyira örültem, hogy nyáron nem ezt adták reggelente. Erre jött a szeptember és megint visszatuszkolták a mûsorba. :/
1/10
Slujza 2013 jan. 16. - 05:29:16 1/10
Ennek a mûsornak a sugárzására vajon milyen mentség létezik?...
ceia 2012 okt. 02. - 04:49:38
Na, utánanéztem nem jól írtam - nem költõ hanem irodalomtörténész beszélget a hidegburkolóval, de egy költõrõl, Petõfirõl és persze a hidegburkolásról! :)
http://www.youtube.com/watch?v=pwaOkp9BVWE
ceia 2012 okt. 02. - 04:15:07
Vannak nagyon jó jelenetek is, pl. a Kossuth díjas költõ beszélget a hidegburkolóval, vagy a gumicsizma eladás, a természet szemetelõs, a szuprképességûek találkozása, rendõrök szivatják egymást.. De engem is irritál a sziámi nénis, meg a két ripacs dalai - most is öltönyben, zsebkendõvel a fejükön és bohócorral zenéltek! Ennek mi értelme? Még csak nem is vicces, de a dalaik is sz@rok. Az a pasas pedig, aki a Susogós Mackókban a Brendon, abban tökéletes, szuper. De ha õ maga szerepel, ebben a mûsorban, vagy stand-up showban, borzalmasan rossz. Trágár, durva 'humora' van és a hangja is károgós, irritáló, nem az a jó kis Brendon-hang. Ja, és amikor az ûrhajós jelenetek vannak, egyrészt pocsék az egész, de ha még rázendítenek "a csitári hegyek alatt"-ra is, az már azonnali elkapcsolásra késztet. +A mûsor zenéje is ódivatú, nem jó hangulatú.
1/10
junkci 2012 jún. 27. - 05:10:06 1/10 Előzmény Semprini
Már elnézést de ezt a hulladékot még csak egy oldalon is említeni a Monty Phytonnal istenkáromlás bár végülis ccsak egyetlen különbség van a kettõ közt az egyiken a nevetéstõl sírok a másikon meg a fájdalomtól de a végeredmény végülis ugyanaz... a szereplõk meg valami eszméletlen idegesítõek az a gyökér Mogács ugyanolyan szar itt is mint stand upos ként az a hosszú õszhajú faszi meg a hangja messze a legidegesítõbb dolog az egész comedy central mûsorán
1/10
junkci 2012 jún. 27. - 05:02:12 1/10 Előzmény HarleyQuinn
Szívembõl szólt minden szavad.Nézem itt mondjuk hogy Litkai a szerzõ,õ az egyetlen aki a comedy central béna stand upos mûsorába vicces (meg talán Rekop György úgy ahogy)de ez nem megy inkább hanyagolni kéne
HarleyQuinn 2012 ápr. 18. - 07:40:10
Ezt a mûsort nem lehetne megszüntetni? Annyira rossz, hogy még hallgatni sem bírom, mert nekem égõ az a sok erõltetett és szánalmasan gyenge poén... plusz a nyanyás jeleneteknél az a visongás, amit lerendeznek... hát ez nem vicces, egyáltalán nem, viszont rettenetesen idegesítõ. Több részt is megnéztem, hátha véletlenül felfedezek egy szikrányi humort benne... de sajnos nem. Az, hogy összevissza ordibálnak és marhaságokat beszélnek, az nem poénos. Persze, a Comedy stand up-os bejátszásai is pont ugyanilyen bénák, fõleg, mikor egy nap huszonötödszörre hallom ugyanazt a gyenge szöveget. De sebaj, azért még van pár mûsor néha, amiért érdemes odakapcsolni. Már ha az ember szereti újra és újra ugyanazokat a részeket látni mindenbõl.
ennyi baromságot... 2012 jan. 12. - 05:07:50 Előzmény The_Sheriff
Csak pár perce nézem, de... Az ú.n. angol humort szeretem, de ennek semmi köze hozzá.
Ez amolyan sasjózsi színvonal. Tragikusan gyenge. Az IHM-nek vannak hasonló hülyeségei, de azok többségén lehet röhögni. Ezen? Max. sírni. Nem csoda, hogy éjszaka adják.
8/10
The_Sheriff 2012 jan. 02. - 20:54:43 8/10
Ez angol humor és néhol nehéz megérteni, de szerintem jó bár néhány jelenet tényleg erõltetett.
makailaci25 2011 nov. 16. - 15:26:05
Gyalázat! Ezt meri valaki humornak nevezni?Nehéz testi munkával végignéztem, de még csak el se mosolyintottam magam. Szerintem ez nem humor, hanem bugyuta marhaság. Még hosszú idõ után is röhögni tudok Bödöcs Tibi hullaszagú dezodorán, vagy a parkinsonkóros mesterlövészeken, amikor eszembe jutnak.De ezek...Fel kéne homályosítani a szerzõket éppúgy, mint az elõadókat,hogy milyen ízlésszintet képviselnek, azonban nagy valószínûséggel fel se fognák éppúgy, mint ahogyan a bunkó se tudja, hogy õ bunkó,mert ha tudná, nem lenne az.
8/10
Semprini 2011 okt. 16. - 02:18:09 8/10
Szerintem rendkívül igazságtalan a 3,3-as átlag, legalább a duplája lenne a reális, de én 8-at adok rá, mert bár tény, hogy nem egyenletes színvonalúak az epizódok, vannak bizonyos részek, amiken huszadszorra is visítva tudok röhögni. Ilyen pl. a hörcsögtemetés, a villanyszerelõs, a meteorológusképzõ, vagy a popzenészek titkos élete ("Ha én rózsa vónák"...) Nagyon jók a szereplõk, Mogács Dániel ebben sztem sokkal jobb mint stand up-osként (öregasszonyként pl. egészen zseniális), de Nagy Viktor, Vida Péter, Tamási Zoltán, Diósi Gábor és Stefanovics Angéla is remekelnek. Bruti dalai is tetszenek, a CBA-s és a Hal-dal a két kedvencem.
A Monty Python-hatás egyértelmûen felismerhetõ, ami egyáltalán nem negatívum, bár egy-két jelenet esetében már plágiumról is beszélhetünk, de legalább jó helyrõl loptak... Vannak viszont nagyon eredeti, kifejezetten magyar valóságot célzó részek, azok is többnyire találóak.
10/10
buncow 2011 okt. 16. - 00:52:51 10/10
Amúgy egyszerûen csak arról van szó, hogy valaki fogékony az ilyen abszurd poénokra, valaki meg nem, nekem bejött és elég csak arra a sok hülye fejre ránézni és már jót röhögök:D Ezekben a jelenetekben inkább maga a helyzet a komikus, ahogy pár dolgot átültetnek a magyar valóságba, pl. a M0-s gyûrû szövetségénél... mint mondtam ezek nem a hagyományos mindenki számára könnyen emészthetõ, jól kiforrott poénok, hanem szimpla abszurd marhaságok, remek színészekkel, akik teljesen jól hozzák a parasztot minden erõlködés nélkül:D
10/10
buncow 2011 okt. 16. - 00:21:29 10/10 Előzmény mbalint86
Igen kicsit tényleg Monty Pythonos néhány rész:D
10/10
buncow 2011 okt. 16. - 00:20:46 10/10
Van néhány erõltetett poén meg rá kell hangolódni az biztos, de azután nagyon jó szerintem:D Mindegyik jó színész, tetszik, hogy olyan természetesen tudnak parasztok lenni:D Akinek az Uristen@menny.hu tetszett annak ez is fog szerintem:D
kofak 2011 júl. 08. - 22:01:58
A jótól messze van azért, de pár jelenet tényleg üdítõ, szórakoztató. Mogácsot én pl. nem bírom, bár ez legyen az én gondom, a többiek közül pedig az õsz hajú, rekedt hangú nem annyira illik még oda, mindenki más hozza, amit elvárható.
monyika 2011 ápr. 07. - 15:51:49
Elõször nekem sem tetszett..de mivel rosszul alszom ,hajnalban 4 -kor megnéztem...Nagyon jó..A Stefanovits Angéla meg a Mogács Dániel szenzációsak..meg a többiek is...A Mogács egyébként meg a kedvencem...Üdvözletem Dr Mogácsnak!!!!!!!!!!
10/10
blasterNOX 2011 márc. 15. - 01:28:03 10/10
Zseniális az összes rész.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen kevés rész van ebbõl és hogy ilyen rövidek az epizódok.
Lassan évek óta ismétlik hajnalban, de párommal még mindig nézzük.
Király lenne, ha folytatódna!
1/10
csab88 2011 márc. 13. - 04:46:24 1/10
Ez egy sz*r! Eddig három részt láttam (szenvedtem végig), de csak egyetlen egy olyan jelenet volt, amin tudtam mosolyogni. Tényleg eléggé "réteg humor", de az a baj, hogy ezek akkor is erõltetett poénok.
Összes hozzászólás