Film

Majdnem szűz

magyar filmdráma, 105 perc, 2008 16 éven aluliak számára nem ajánlott
  • eny

Értékelés:

137 szavazatból
Szerinted?

  Boróka (Ubrankovics Júlia) 18. születésnapját egy drága szállodában ünnepli szerelmével, Jánossal (Hujber Ferenc). A lakásra kapott pénz gyorsan elfogy, és János visszaélve Boróka érzéseivel, testi szolgáltatásokra kényszeríti a lányt. Boróka Ronaldó (Kaszás Gergő), a strici foglya lesz, de az első adandó alkalommal megszökik. Megismerkedik Móriccal (Tóth Attila), és beiratkozik egy tanfolyamra, hogy új életet kezdhessen. Csakhogy Ronaldó nem nyugszik bele a lány elvesztésébe és feltett szándéka, hogy mindenáron felkutatja, és megtorolja a szökését.

  Bemutató dátuma: 2008. március 20. (Forgalmazó: Hungaricom)

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Alkotók

  • Népszabadság 2008. március 20.: Utazás a valóság körül Vajon lehet-e addig fűszerezni egy levest, amíg végül semmilyen íze sem lesz? Ezen...
  • PORT.hu 2008. március 20.: Majdnem dráma Árva Boróka egy állami gondozott lány, aki elérve a nagykorúságot, kilép az...

  Díjak és jelölések:


  Vélemény:


  2015. június 20. 10:20
  Ez bizony elég gyengécske alkotás.Kár, hogy Bacsó Péter ezzel a filmmel búcsúzott a közönségtől.A Lumnitzer - nővéreknél le kellett volna zárnia a pályát, vagy jobb filmet készíteni.A cím is elég semmitmondó, ennyi erővel Piros esernyők is lehetett volna ( azt hiszem eredetileg ezt is akarta címnek ) .

  2013. január 13. 05:03
  Ez a Móricz annyira homár, hogy végig azt vártam mikor vallja be. Nőiesek a mozdulatai, töketlen, stb. Elég hiteltelen lett a végére, hogy beleszeret.

  2012. szeptember 18. 10:22
  Szerintem pedig értékelhető volt a film. Ahhoz képest, hogy magyar meg különösen. A téma miatt ugyan nem nevezném élvezhetőnek, de 1-2 buktatón kívül nem volt baj vele. Legalábbis a lényege igen fontos a mai erkölcstelen világunkban. A megfelelő értékrend, életvitel stb. Szóval hasznos film mindenképpen, okulni való főképpen tiniknek. Egyébként már régen láttam, de éppen most idéztem be egy fórumba, így aztán maradandónak minősítem, ami jó.

  Összes hozzászólás