Majmok bolygója VI.: A visszatérés

Bakancslistához adom
Back to the Planet of the Apes
amerikai kalandfilm, 92 perc, 1981

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Két pilóta, Alan és Pete társaik után erednek, akik eltűntek egy időviharban. Ám akárcsak társaik, ők is kényszerleszállásra kényszerülnek egy elsivatagosodó bolygón. Bár túlélik a landolást, fogságba esnek, s megdöbbenve tapasztalják, hogy a majmok uralják a bolygót, amiről kiderül, hogy nem más, mint a Föld egy atomháború után. A fogságban összebarátkoznak Galennel, az egyik csimpánzzal, akiben felébred a gyanú, hogy egykor talán intelligensebbek voltak az emberek. A két pilóta hamarosan bizonyítékokat is talál az egykori városokról, ám a gorillák veszélyt látnak a két idegenben.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
nikato 2020 nov. 26. - 17:08:09 3/10
E' meg mi? Kis képen mintha a Starsky és Huch lenne.XD
1/10
Niknek 2020 jan. 30. - 23:41:29 1/10 Előzmény feketevipera
Fenn sincs neten , tehát csetd meg
Ford Mustang 2011 aug. 20. - 00:30:54 Előzmény feketevipera
Pontosan, ez egy tévésorozat részeibõl összegyúrt valami.
feketevipera 2011 aug. 19. - 20:35:28
Ez nem az 1968-as filmmel megindult széria epizódja, hanem egy tévésorozat részeibõl összegyúrt valami, legalábbis az IMDb szerint. Érezni is lehet rajta ezt, mert emlékeim szerint nagyon gyenge, annak idején a Retekklub vetítette, amikor az összes nagyfilmet lenyomták. Lényegében véve nem sok köze van az eredeti történethez, valószínûleg igyekeztek meglovagolni az egykori sikert, bár ne tették volna. Ritkán szoktam embereket lebeszélni arról, hogy megnézzenek valamit, de erre tényleg nem érdemes idõt fordítani.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu