Majmok népe

Bakancslistához adom
Le peuple singe
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia dokumentumfilm, 85 perc, 1989

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Michel Piccoli (Egy szobalány naplója, A nagy zabálás) közreműködésével készült ez az ambiciózus dokumentumfilm, amely több mint száz különböző vadonélő majomfaj életét tárja fel olyan alapossággal, amely még az emberszabású rokonaink szakértőinek is tud újat mondani. A film, amely többek között Etiópiában, Japánban, Sri Lankában és Brazíliában forgott, egyedülálló felvételeket kínál hómajmokról, páviánokról, cerkófokról, orángutánokról, és sok más majomfajról.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
pextab 2012 aug. 29. - 18:18:59
Basszus, basszus, basszus!!! Komolyan mondom, ha lenne egy kis tõkém, ezeket, és a hasonló -méltatlanul hanyagolt- ismeretterjesztõ filmekkel csinálnám meg a szerencsémet!!!! Csak ülnék a TV meg a számítógép elõtt, nézném, rögzíteném, élvezném és sokszorosítanám ezeket a szupi kis filmeket, és ócsó pézér eladnám nektek: Nincs valakinek tõkéje és bátorsága? Te adnád a pénzt, én mega az észt, meg a munkát! Oszt risztelünk! Na...?
10/10
euTanázia 2012 aug. 08. - 10:31:00 10/10
Nagyszerû természetfilm, szórakoztató, agyjárató, phû, de jó lenne megszerezni örökös nézegetésre! Majomparádé a javából. :)