Malacka, a hős

Bakancslistához adom
Piglet's Big Movie
6 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai rajzfilm, 75 perc, 2003

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Malacka végre a figyelem középpontjába kerül, és barátai, a Százholdas Pagony lakói végre megtanulják, nem kell feltétlen nagyra nőni ahhoz, hogy valaki nagy tetteket hajtson végre. Pedig eleinte Malackának erősen az az érzésre, hogy ezt senki nem hiszi el. Tigris ravasz mézszerző akciójában mindenki fontos szerepet kap, még Füles is része a tervnek, csak Malackának nem jut feladat: túl kicsi hozzá, hogy segítsen. De amikor eltűnik, a barátai rögtön rájönnek, mennyire hiányzik. Még szerencse, hogy megtalálják a naplóját, és az abban találtak segítségével megkezdődhet a nyomozás. Micmackó és a többiek egy kis rózsaszín, lebegő fülű alakot keresnek: és a nyomok azt mutatják, hogy még egy Egészen Kicsi Állat is végrehajthat Igen Nagy Tetteket.
Bemutató dátuma: 2003. április 17. Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Szereplők

Malacka hangja
Micimackó és Tigris hangja
Nyuszi hangja
Füles hangja
Robert Gida hangja

Hozzászólások

Szerinted?
Kit Fisto máj. 23. 19:23:33 Előzmény Torolt Felhasználo
Egy elefánt van az eredeti történetben is. Azt hiszem, Micimackó és Malacka készít csapdát egy elefántnak. Malacka kimegy megnézni, és azt hiszi, benne van az elefánt. De csak Mackó volt, aki beleesett a csapdába. Ha jól emlékszem.. régen olvastam :)
9/10
olahmiki1959 2018 dec. 28. - 05:20:57 9/10
Imádom Malackát, az egyik legaranyosabb mesefigura. Micimackó és Malacka barátsága pedig egyenesen megható!
Torolt Felhasználo 2016 máj. 09. - 11:16:07
Valójában egy háromtörténetes szkeccsfilm, de pff, meg azokat külön ide írták, szóval pff.

Mici a mackó még mindig Mr. Sanders otthonában él. Errõl az alábbi eredeti idézetet találtam: "It means he had the name (Sanders) over the door in gold letters and Pooh lived under it."
Ez egy szóvicc, ami azt mondja, Wni-nie teh Poo álnév alatt tevékenykedik. Ez pedig Hamis Személyiség Használata, A Hatóság Félrevezetése És Társult Vádpontok.

Elõször kirabolják a méheket (amik valójában darazsak), aztán elrabolják Zsepibabát, aztán ZS-baba mindneki hanyagsága miatt majdnem belefullad a térdig érõ vízbe, megtudjuk hogy Malacka házát nem Malacka építette (õ is Illegális Lakásfoglaló mint Micimackó), ezen a ponton elkezdtem remélni hogy mindegyik megdöglik, lerombolják Szamár házát, majd odanemfigyelésbõl a fejére építenek egy hóembert, majd bár visszaépítik a házat de semmit nem javítanak rajta (ha betapasztanák az oldlaát földdel már sokat segítene),

Baki:

- az Északi Sark NEM EGY BOT
- a tigrisek NEM félnek a víztõl
- a film azt az ellentmondást teremti hogy Kangaa/Roo itt késõbb költözik a Pagonyba mint Tigris, holott tudjuk hogy fordítva történt az eredeti történetben.

+1: vmi elefántot emlegetnek. Mondjuk nem tudom minek kellett kitalálni az elefántot ide ha a vuclik és muclik amúgyis már azok.
zsikla.zoltan 2010 aug. 26. - 18:20:36
Aki szereti Micimackót vagy Malackát az feltétlenül nézze meg :)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu