Film

Maléna /Malena/

magyarul beszélő, olasz-amerikai romantikus dráma, 109 perc, 2000 18 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

170 szavazatból
Szerinted?
Maléna szép és vonzó fiatal nő. Nemrég költözött az álmos szicíliai kisvárosba, miközben a férje a a fronton harcol. Amikor Maléna végigmegy az utcán, vágyakozó férfiszemek, és a feleségeik pletykái kísérik minden lépését. A tizenéves srácok biciklin járnak a nyomában, csakhogy csodálhassák szépségét. A fiúk között van az élénk fantáziájú Renato, akit vágyai a fantázia világába röpítenek. Ám ahogy telnek-múlnak az évek, Malénának - és Renatónak is - szembesülnie kell a könyörtelen valósággal.

Bemutató dátuma: 2001. március 22. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

Vélemény:


május 8. 11:40
ja szerintem is

május 7. 17:26
Mit tesz az irigyseg, es a pletyka. A sok irigy pocseksag, akik meg csak nem is nok, oltozni nem tudnak ,megszegyenitik szegeny Malenat, akinek egyetlen bune hogy gyonyoru no.Sajnos a pletyka es az irigyseg mai napig is tonkre tesz eleteket, mert hogy nem a sajat eletunk , az amivel foglalkozunk , hanem azzal vagyunk elfoglalva, hogy masokat tonkre tegyunk.

2015. december 21. 21:59
Nagy filmnek van itt beharangozva, de én se mondanivalót se különösebb történést nem véltem felfedezni ebben a filmben, pedig szeretem a drámákat. Ez csak úgy szólt erről, meg arról, de valójában semmiről.

10/5

Összes hozzászólás