Mamba

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott olasz thriller, 78 perc, 1988

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Eva (Trudie Styler), a bohém keramikus rájön, hogy semmi keresnivalója földhözragadt barátja, Gene (Gregg Henry) mellett, és úgy határoz, hogy kiadja a férfi útját. Gene azonban nem szeret veszíteni, ezért szörnyű bosszút forral: szerez egy mérgeskígyót, egészen pontosan egy fekete mambát, és elengedi a lány lakásában. Gondoskodik arról, hogy Eva teljesen egyedül, bezárva maradjon a bekamerázott kígyóval. Minden menekülési útvonalat elzár, és autójából egy számítógép segítségével figyeli, hogyan üldözi áldozatát a mamba. A kígyóban nagy adag méreg halmozódik fel, melyet ha egy órán belül nem ad ki magából, elpusztul.
Félelemtől reszkető zsákmányát bárhol megtalálja, mert messziről megérzi a szervezet által termelt adrenalint. Egy óra van hátra valemelyikük életéből... Vajon ki éli túl?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
tomázia 2007 nov. 30. - 15:54:24
Szerintem nem volt egy nagy szám, többet vártam tõlle.
Kronosz 2007 nov. 04. - 23:52:30
Szerintem elmegy,meg lehet nézni.De egy kigyót miért nem lehet csak úgy agyonütni,hiszen nem egy szörnyrõl van szó,amit nehéz elpusztítani.
StJust 2007 jún. 14. - 20:03:38
Az ötlet nem rossz,bár fogalmam sincs,hogy egy olyan kaliberû nõ,mint a föszereplõ,miért nem merte rögtön agyonütni a kígyót. (Nyilván rövid ideig tartott volna a film.) Kicsit hajaz a hitchocki filmekre, de ezt egy Hitchcock jobban megoldotta volna,mármint a rendezés részét.A vége már kissé meseszerû,de így is sikerült egy tûrhetõ filmet összeeszkábálni.