Manatu - Csak az igazság ment meg

Bakancslistához adom
Manatu - Nur die Wahrheit rettet Dich
német kalandfilm, 2007

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Laura Mickler ma ünnepli a születésnapját. A családja azonban teljesen elfelejti ezt a jeles alkalmat, így azt sem tudják, hogy miért akar az asszony az este étterembe menni. Egyetlen embernek, az asszony öccsének jut eszébe a születésnap, s egy kőtáblát küldd neki ajándékba. Ám sorozatos balszerencse éri a családot az ajándék megérkezése után. És mivel vacsorázni sem tudnak elmenni, ezért úgy döntenek, kipróbálják az új játékot, a Manatut.

Stáblista:

Szereplők

Laura Mickler
Mathias Mickler
Mark Mickler
Ron Mickler
Nikki Mickler
Betty Mickler

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2010 dec. 16. - 03:04:22
A Manatu kissé olyan, mintha a Kocka filmeket keresztezték volna a Jumanji-val, de a Jumanji kaland jellege nem igazán érzõdik rajta, hisz egyeltalán nem olyan pörgõs, mint az a film, hisz ez jobban csak két helyszínen játszódik, a családi házban és a játék "labirintusában".
Kalandfilm helyett inkább valami pszicho-dráma-szerûséget kapunk némi krimi töltettel, hisz a játék célja valójában, hogy az igazság kiderüljön, mint ahogy a címben is áll, a családtagoknak be kell látniuk, hogy az igazság mentheti meg õket, ha tovább nem titkolóznak, ha merik vállalni önmagukat és bevallani a többieknek, hogy õk sem tökéletesek és bizony hibáztak, mert egy jó kapcsolat és jó család alappillére az õszinteség és az elfogadás.
Kicsielefánt22 2010 dec. 15. - 08:15:46
Nagyon úgy tûnik.....hát kíváncsi vagyok:S
twillight 2010 dec. 14. - 23:01:50
Jumanji német verziója?
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu