Manglehorn - Az elveszett szerelem

Bakancslistához adom
Manglehorn
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 97 perc, 2014

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2016 febr. 19. - 11:14:04 3/10
Szokásom szerint az elsõ 20 percet végignézem, ha rossz, ha nem, és ezután döntöm el, hogy kikapcsolom-e a filmet. Nos, itt már 17 percnél reszketett a kezem, hogy kinyomjam. Azt hittem, hogy most, vagy most lesz valami izgalom, de nem, összefüggéstelen jelenetek, összefüggéstelen párbeszédek. Al Pacinotól többet vártam . Jó, lehet, hogy öreg, és már csak ennyire telik tõle, de így saját maga imázsát rontja le. Egy megkeseredett férfi öregkora. Talán errõl szólhat a film, de nem nézem végig.
5/10
pihes 2016 febr. 14. - 15:03:57 5/10
Ami marad egy idõsebb embernek, de a végén, lehet 1 kulcs...
AP nem a legjobb szerepe.
2/10
ddeak 2015 jún. 19. - 09:10:28 2/10
Elkeseredve jöttünk ki errõl a filmrõl. Lehet az volt a baj, hogy többet várt el mindenki egy Al Pachino filmtõl, de ez egyszerûen szörnyû volt!
Valóban, amirõl a film szól, a rég elvesztett szerelme utáni vágyódás és szenvedés érzése nagyon is átjön, olyan formába, hogy a nézõ is szenved és megõrül. De inkább azért, mert nem érti miért nincs csavar a filmben, miért nem történik semmi.
Minden egysíkú és unalmas. De tényleg! Egyik napról a másikba látjuk ahogy egy amerikai faszi emészti magát, bemegy bankba, ebédel, vacsorázik, kulcsokat másol és néha találkozik egy nõvel. Egy két poén feltûnik, az menti meg a nézõt attõl, hogy kimenjen a filmrõl az elsõ 20 percben.

SPOILER
Ne üld végig ha az elején úgy érzed idõpocsékolás, mert az a pár poén, haha, sem éri meg rá az idõt. És rohadtul nem lesz semmi az ajtó mögött, amint ahogy azt sejted film közepén és egy halvány esélyt érzel arra, hogy hmm lehet itt lesz a filmben valami... nem lesz semmi!
Jellemfejlõdése van Al Pachinonak, igen az utolsó 5 percben felgyújt mindent és jé, új élete kezdõdik. Semmi másról nem szól a film. Szerintem 10/2, mert technikailag rendben van.