Manifest

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, 55 perc, 2018

Értékelés:

47 szavazatból
Szerinted?

Amikor a Montego Air 828-as járata biztonságban leszáll egy rázós, de rutinszerű utat követően, a személyzet és az utasok megkönnyebbülnek. Viszont ez alatt a pár órás repülőút alatt a világ öt évet öregedett, barátaik, családtagjaik és kollégáik – miután elgyászolták őket – már rég feladták a reményt, és továbbléptek. Most, hogy a lehetetlennel kénytelenek szembenézni, mindannyian kapnak egy második esélyt. De ahogy kezdenek megbarátkozni ezzel az új helyzettel, egy még furcsább rejtély bontakozik ki előttük, és a visszatért utasok egy része hamarosan rájön, hogy itt valami sokkal komolyabb történik, mint amit valaha is lehetségesnek tartottak.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Michaela Stone
Ben Stone
Grace Stone
Jared Vasquez
Olive Stone
Cal Stone
Young Olive

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Samsung1979 jún. 13. 16:04:52 10/10
Alig várom hogy leszinkronizálják a harmadik évadod most néztem meg belőle az elő rész de szar a fordítás.
10/10
Papp Sándorné máj. 23. 16:36:23 10/10 Előzmény nagynebk
Van harmadik évad.
9/10
gm262 márc. 19. 10:17:43 9/10
Nekem tetszett. Érdekes és izgalmas.
8/10
nagynebk 2020 okt. 12. - 12:41:11 8/10
II/13 - vége? Nekem lezáratlan.
3/10
Drizari 2020 szept. 13. - 18:40:44 3/10
Mit is mondjak .... újabb, felnőtteknek készült mesesorozat. Az 1/4 rész elején tartok, de már most eldöntöttem, hogy a 2. évad utolsó, 13. részére ugrok át. Az amcsik valamiért nagyon kedvelik a zombis, a paranormális, a misztikus sorozatokat. Legalábbis a filmkészítők. De velük egysúlyúak a sci-fi és az "amerika kapitányos", "pókemberes" stb filmjeik is. Egyiket se gyerekeknek készítik mesefilm megjelöléssel. Ettől már csak a hazafiasságtól csöpögő, egy filmfőhős menti meg az emberiséget témájú filmjeik következnek, vagy a visszavonult nyugdíjas kommandós egymaga leveri a települést sanyargató motoros bandát.
Mindez persze az egyéni véleményem azzal a megjegyzéssel, hogy azért készítenek az amcsik nívós filmeket és sorozatokat is. De ez a sorozat nálam legfeljebb 3/10
Deodato 2020 máj. 01. - 16:59:26
Maga az ötlet nem rossz, de a vége-hossza, teljesen életszerűtlen dialógusok, lelkizések nélkül lehetett volna egy hús-vér sorozatot készíteni, ami szerintem nem sikerült, így engem már kicsit sem érdekel, hogy mi lesz a sorsa a karaktereknek. részemről ennyi.
7/10
Smonika 2020 ápr. 21. - 14:45:24 7/10
Első évad felénél tartok. Nem rossz sorozat. De nagyon zavar, hogy rögtön az első részben elkövettek - szerintem - egy hatalmas hibát a forgatókönyv írók.

Oké, hogy a valóságban nem valószínű, hogy megtörténik, hogy öt év így kiesik valaki(k) életéből, és nincs rá forgatókönyv, hogy a hatóságok hogyan reagálnának. De az, hogy semmi elkülönítés, semmi pszichológus, aki segít - vagy legalább megpróbál segíteni - feldolgozni a történteket az utasoknak és a családtagjaiknak, hisz egy paranormális esemény részesei mindannyian! Ép ésszel felfogni, és feldolgozni, szerintem lehetetlen az emberi agynak egy ilyen anomáliát. Én biztos bediliznék. Csak úgy odalökik nekik, hogy több mint öt évvel később landoltak, aztán hazaengedik őket a családjukhoz, oldják megy egyedül az életüket...semmiben nem segítik, nem támogatják őket...Szerintem a való életben ez nem így történne meg.Ettől függetlenül izgalmas, fordulatos a cselekmény, szerintem végig fogom nézni. Ami nagy szó, mert sosem szoktam több évados sorozatokat nézni a Vészhelyzet és a Jóbarátok óta :D :D (Hú, de öreg vagyok..)
6/10
Sunboy 2020 jan. 09. - 17:28:35 6/10
Egy nagyon izgalmas alapcselekménnyel kezdődik az egész sorozat. Megmondom őszintén, az előzetes után nem gondoltam volna, hogy ennyire le tud majd kötni........ DE nem tudom az okát, olyan érzésem van, mintha a 12. részig lett volna kidolgozva, onnantól egy nagyon éles vágás jön. Addig minden epizódon találgattam, hogy ki mozgathatja a szálakat, mit akar, ki a jó és ki a rossz. Aztán az utolsó 4 rész a fokozódó izgalmat teljesen elengedi, néha csapong, nem nagyon tetszett, sőt 2 csillagot ezért el is veszített nálam. Várom a második évadot ;) 6/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu