Marco Polo: Vissza Xanaduba

Bakancslistához adom
Marco Polo: Return to Xanadu
amerikai rajzfilm, 77 perc, 2001

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

A fiatal tengerész, Marco célja, hogy teljesítsen egy ősi próféciát. Azonban Xanadu mesés királyságába vezető úton számos kihívással kell szembenéznie. Meg kell találnia Ming Yu hercegnőt, Kubla Khan leszármazottját, és újra össze kell illeszteniük az ősi varázsmedálnak a két felét, melyet családjuk szakított szét több generációval korábban. Ám Foo-Ling, Kubla Khan államminisztere ellopja az összeillesztett medált, és arra használja, hogy visszautazzon a hercegnő ősei idejébe. Célja, hogy, elpusztítsa Marco Polo utolsó leszármazottját is.
A medál hatalma lehetővé teszi Marco és cimborái - a kedves Dinoszaurusz és Reginald, a sirály - számára, hogy kövessék Foo-Linget időn és téren át, és az igazságszolgáltatás elé állítsák...
Forgalmazó: Mokép

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
robicsek2 2012 okt. 11. - 12:58:14
Az eredeti sokkal jobb, mert nem rakták tele értelmetlen dolgokkal, és aki mindkettõt látta az látja hogy ebben hogy összevagdosták a jeleneteket, és belerajzoltak.
offtopic
robicsek 2012 okt. 07. - 11:27:15
Amúgy kár volt beletenni ezt az idõutazós baromságot. Azt hitték hogy ettõl jobb lesz a mese ?
offtopic
robicsek 2012 okt. 07. - 11:24:14
Ez a Film a Vörös sárkány (Marco Polo Junior Versus the Red Dragon 1972) "Újított" de inkább összegányolt változata, az tény hogy vannak benne más jelenetek, (A rajzon mégis látszik hogy két külön rajz, De a legtöbb jelenet megegyezik a régivel.)