Film

Mária, Jézus anyja

/Mary, Mother of Jesus/
magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 88 perc, 1999

Értékelés:

28 szavazatból
Szerinted?

  A film Jézus életét követi végig, a születéstől az emberiség megváltását jelentő kereszthalálig és feltámadásig, úgy ahogy azt Mária, Jézus édesanyja látta, láthatta. A bibliai történetet új szemszögből láthatjuk ebben a filmben, a szerető, gondoskodó és fia mellett mindvégig kitartó édesanya szemszögéből.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2013. március 22. 21:06
  boom47, mesélj, honnan vagy te ekkora szakértő? Papok 99%-a nem sok neked egy kicsit? Személyes tapasztalatod nem igazán van a leírtak alapján. De ha igen, mesélj légyszi erről is!
  Nem a Biblia értelmezése az egyszerű, hanem te, de látom ezt már az előző hozzászólóknak sem sikerült veled megértetni. Ez a János Pál - nemzetközi pedofilhálózat meg kb Blikk színvonal, ott szoktak ilyeneken puffogni, hasonló stílusban.

  2013. március 22. 13:23
  Elég egyszerű a kérdés: ha egy "hívő" nem ismeri a saját hitét, az nem az én hibám, hanem a hívőé.

  A "magyarok"-kal meg NE keverd, mert a xianok vallás a "madzsar" meg állampolgárság.

  Az, aki náci, felelős azért, amit az ideológia hírdet. Mindegy hogy magyarázza, mindegy hogy ő személy szerint "csak parancsot teljesített" (vagy épp nem csinált semmit), ugyanúgy náci mint Adolf Hitler, és annak a tagja amit Adolf Hitler hírdetett, még akkor is, ha ő gondolkodásában és tetteiben kommunista.
  Aki kiáll és azt mondja "Sieg Heil!", az - bármit is mond vagy gondol - azt az ideológiát hírdeti ami rasszista, bigott, és a 2. VH néven ismert népírtásért felelős.
  Ugyanígy aki azt mondja "keresztény vagyok", az azt mondja "a Bibliában hiszek", így abban hisz, ami a Bibliában van, attól függetlenül, ő mit hisz mi van a Bibliában.

  Teréz Anya diktátorokkal parolázott, 2. János Pál meg nemzetközi pedofilhálózatot irányított.
  De mellesleg ne ragadj ki a mondatból hamisan idézve, és idézd oda a mondat második felét is (jelen esetben: "ha van is értéke, annak áraként elfogadhatatlanul sokat követel, és semmit nem nyújt...

  2013. március 22. 01:15
  -"A keresztények mindegyike abban hisz, hogy ami a Bibliában van, az igaz."
  Ez elég nehéz kérdés, hogy mi van a Bibliában. Pl azt mondod, hogy szerinted az van benne, hogy a Föld lapos, hogy 5-6000 éves, de nem hinném, hogy a keresztények mindegyike ebben hisz, mint ahogy írtad. Egyáltalán mi az hogy a keresztények mindegyike?? A magyarok mindegyike kire szavaz? De Te biztos tudod mindenkiről, és amint látom, meg is tudod ítélni őket.
  -"A kereszténység követte el amit leírtam, nem "csupán holmi egyház"
  Én is? Vagy akkoriban mindenki? Akiket én ismerek, egyiknünk sem volt ott pl az inkviziciónál, de pl Jézus sem, meg pl Szent Erzsébet sem, de tényleg vegyük az egészet egy kalap alá, és jelentsük ki, hogy "semmilyen értéke nincs a kereszténységnek". Gondolom ha felcsapod a Szentek életét, vagy a 20. századból 2. János Pál, Teréz Anya, vagy pl Apor Vilmos, stb stb életét, akkor egy értéktelen rablóbanda néz vissza rád. Csak a rossz dolgok voltak, írd még le párszor! Kin van akkor a szemellenző?
  Nem tudom, hogy milyen infók, de biztos, hogy nem alapos személyes tapasztalatok alapján ítéled el ...

  Összes hozzászólás