María

Bakancslistához adom
Simplemente María
mexikói tévéfilmsorozat, 2015

Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?

María egy falusi lány, aki édesanyja szomorú halála után egyedül vezeti az apjából, húgából és két öccséből álló háztartást. Szebbet elképzelni sem tud vidéki életénél, ám minden összeomlik, amikor a falu egyik zsarnoka a kezét kéri az apjától. Eközben Mexikóvárosban Alejandro, a dúsgazdag Rivapalacio család sarja ellenszegül apjának, és folyamatosan edz, hogy kijusson az Olimpiára. A történelmet tanító egyszerű Cristóbal élete pedig teljesnek tűnik, csupán a megfelelő lány hiányzik mellőle.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2020 máj. 14. - 11:07:53

Vicces, hogy a régi Maria sorozat (Maria del Barrio) helyett hirtelen egy másik Maria c. sorozat ismertetőjét tették be ide a most futó sorozathoz.
10/10
syuzi 2016 dec. 29. - 18:05:53 10/10
Nagyon jó volt a vége végül Maria Cristobalt választotta, de Alejandro is boldog lett egy másik nõvel és még gyerekük is született :) Crispina és Lazaro is boldogok lettek egy kisfiúval

Vanessa megkapta méltó büntetését

Jó kis sorozat volt nekem tetszett :)
10/10
syuzi 2016 dec. 14. - 14:59:46 10/10
akkor már nem sokat kell izgulnunk a szereplõkért :)
kriptonyt 2016 dec. 10. - 14:28:17
Ha minden igaz, 22-én vége lesz. Vajon mi lesz helyette, tudja valaki?
kikelet54 2016 nov. 30. - 06:25:38
Már ez a lightes sorozat is átmegy krimibe így a vége felé! Miért???
10/10
syuzi 2016 okt. 15. - 10:20:24 10/10
Jó volt a tegnapi rész a gyerekkek jól megnõttek Maria egyre csinosabb

Már várom a hétfõi részt :)
offtopic
Keresztes³ovag 2016 okt. 15. - 10:08:55 Előzmény Mia1234
Szia, Neo vagyok a Mátrixból. Álnéven írogatok és ezt a hozzászólást csak te látod. Ha többet akarsz megtudni a Mátrixról akkor találkozzunk vasárnap a Westend elõtt délután 5 kor. Öltözz elegánsan és hozz magaddal pénzt a vacsorára. De leszögezem ez nem randi és ha utána felmegyünk esetleg hozzám az üres lakásba az is csak a mátrixnak a bemutatása céljából lesz.
kikelet54 2016 okt. 04. - 19:59:27
Valóban nagyobb csapás lesz számára, ha megtudja ki az igazi anyja, mert mindenkit lenéz, aki egy fél fillérrel is szegényebb, mint õ.
Mia1234 2016 okt. 04. - 16:55:27
Tudja, hogy Maria milliomos. Pampogott valamit az apja betegágyánál, hogy még ha Maria
milliomos is, akkor is csak egy koszos indián, aki nem ér fel hozzájuk.
Kiváncsi vagyok, milyen pofát fog vágni, amikor kiderül, hogy a cseléd az anyja.
kikelet54 2016 okt. 03. - 20:34:02
Jó sok év eltelt, jól megõszültek egyes szereplõk, és Maria nagyon jól meggazdagodott. Ha figyelembe vesszük, hogy honnan indult, és hová jutott, hát nem semmi. Nagyon szépen berendezett hatalmas házban lakik, a gyára is nagy és tágas mindenfelé. Szerintem azért ábrázolnak mindent ilyen tágasnak, mert ezzel is érzékelni akarják, hogy milyen naggyá fejlõdött.

Vanessa ha látná, biztos õ is bele õszülne az irigységbe, de akkor biztos, amikor megtudja, hogy kibe szerelmesedett bele a lánya.
napraforgó 2016 szept. 06. - 10:18:24
Teljesen igazad van. Én - elõre bocsátom - hogy nem nézem ezt a sorozatot, így nincs is igazán jogom hozzászólni. Csak a Megtört szívekre várakozva az utolsó 5-10 percben szoktam átkapcsolni a TV-t erre. De amit látok, az, no, szóval borzalom. Alejandro állandóan ordít, gyakorlatilag örjöng szinte minden nap. Maria meg állandóan zokog, már lassan tó gyûlhet a lába alatt. Pár perc alatt azt látom, hogy van itt egy pasi, aki éveken át nem hajlandó felvállalni a szerelmét, de a világért nem hagyná, hogy a nõ mással akár csak szóba is álljon. És van egy nõ, aki annyira értelmetlen, hogy eltûri, hogy nap, mint nap ordítsanak vele, megszabják, hol éljen, kivel barátkozzon, stb, és cserébe a világon semmit sem kap, csak megaláztatást, elutasítást. És mindezt vagy 100, 120, 160 részen keresztül! Most komolyan, van olyan normális nõ, aki ennyi idõn keresztül eltûri, hogy mások lábtörlõje legyen? Hát az ilyennel szóba sem szabadna állni. Mert mit képzel ez a nõ, hogy ha majd a 180. részben végre feleségül veszi ez az örjöngõ marha, akkor majd hirtelen meg fog változni? Onnantól már nem fogja megszabni, melyik nõvel, vagy férfival barátkozhat, egyáltalán kivel állhat szóba? És ha "megkaparintotta" a nõt, onnantól majd csak a rá szemet vetõ férfiakat fogja csépelni? asszonyka nem kap néha egy-egy fülest? És nem fogja a fejéhez verdesni nap, mint nap, hogy õ emelte fel magához, és nélküle nem lenne senki és semmi? Ja, a tenyerén fogja hordozni... pont, mint eddig...
Nem azért, de én kötelezném azt az illetõt, aki megvesz ilyen bárgyú sorozatokat, hogy az elsõ perctõl az utolsóig nézze végig, lehetõleg egyhuzamban.

Már most bocsánatot kérek mindenkitõl, akit az érzelmeiben esetleg megbántottam, de én képtelen lennék ilyen szamárságot végignézni, azok az 5 percek is túl soknak bizonyultak.
1/10
Niki-ke 2016 szept. 05. - 02:14:31 1/10
Nem azért, hogy megbántsak itt bárkit is, de ez is egy agyrém. Az állandó hisztizés, ordítozás, üvöltözés, dühöngés, egymás marása, áskálódás, sírás-rívás, szeretlek-utállak-imádlak-bárcsak ne találkoztunk volna-úgy oda vagyok érted meg vissza-soha többé ne lássalak..., neurotikus kitörések és a többi, hát komolyan, tényleg ez kell a népnek? Ezeregyedszerre is? Arról nem is beszélve, hogy 45 percbõl 25 perc reklám. Nem hiába néznek egyre kevesebben TV-t. Sokkal értelmesebb sorozatok vannak (japán, koreai, török... még ha felirattal is), a kereskedelmi csatornák meg nyomatják ezeket az agyatlan sz*rokat, már csakugyan. Nem hiszem, hogy ennyire igénytelenek az emberek, hogy nem vágynak ennél jobbra. Csak sokan úgy vannak vele, nincs más. Dehogy nincs! Keressetek a neten ázsiai sorozatokat (nem csak történelmiek vannak!), vagy keresztrejtvényezzetek, olvassatok, nézzetek természetfilmeket, ismeretterjesztõ filmeket, kiránduljatok, pihenjetek, kertészkedjetek, relaxáljatok, tornázzatok, legyetek a családotokkal, barátaitokkal, állataitokkal, növényeitekkel, bármit, csak az ilyen sorozatokat ne! Ez tényleg puszta agymosás, agyrohasztás, semmi más.
1/10
ccaty 2016 aug. 10. - 17:11:50 1/10
Nos, tényleg nem egy nagy durranás ez a sorozat. A telenovellás közép-õskorszakot idézi, amolyan Esmeraldas idõkbe röpít vissza. Adott egy sorsüldözött, végtelenül naiv lány, akit állandóan férfiak üldöznek kéretlen szerelmükkel, ezért idõnkét menekülni kénytelen elõlük. Aztán meg kihasználják és félrevezetik, de õ végtelenül jóindulatú és segítõkész, mindamellett makacs, mert bár hiába intik többen is, nem hallgat a józan elfogulatlanok szavára, csak megy a saját feje után, közben gyötrõdik és - esztelen teóriákat gyártva – eszi magát. Sejthetõ, hogy minden intrika ellenére a fiatalok végül egymáséi lesznek… No, és közben, persze adott – legalább egy - intrikus nõ, ide jutott bõven belõlük, ami még idegesítõbbé teszi a sorozatot. Sajnos ezt az egyszerû történetet húzzák, mint a rétestésztát, még elég sokáig. A Karinát alakító agyonplasztikázott nõ pedig egyszerûen visszataszító számomra, már a Kedves ellenség címû sorozatban sem kedveltem… azóta ugyan sokat változott, de nem elõnyére, teljesen megvénült, elcsúfította magát.
keserûméz 2016 aug. 10. - 16:43:44
Ne légy badar!

Puszika! Remélem jó nagyot cuppant, és a keserû íz, nyomot hagyott arcodon. Cupp és cupp!

****************************************************************

De most komolyan neked melyik színész az eseted? Jose Ron vagy a tanár úr? Ha már Claudiát nem bírod.
malvinkicska 2016 aug. 10. - 13:31:30 Előzmény keserûméz
Úrtól bolondtól fel kell venni sorold magad oda ahova érzed, ez nem egymás minõsítésérõl szól hanem errõl a nyálas semmirõl, nekem nem szokásom senkit vagdalni bármit ír szíve joga, és pont, ismeretlenül is megválogatom a vita partnereim.
keserûméz 2016 aug. 07. - 11:42:10
OFF

Malvin, te komolyan olyan vagy, mint Bodóné, mindig mást beszélsz. Nézd meg az elsõ mondatod, mivel kapcsolódik Milike kommentjéhez, semmivel, nemde? De hasonlítsz a perecesre is, mindig csak egyet fújsz. Ez a kettõ ötvözõdik benned, egyszerre van jelen. Olvasd végig, mire reagálsz, és ne a badarságaidat toljad. Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, de 1000-djére már senkit sem érdekel, vetted?

Üdvözlettel: a Keserû Méz, remélem kellõképp megédesítettem a napodat.
Puszika!!! :)

ON

Amúgy meg a sorozat: 10/10 akárcsak Milikének. Claudia bociszemei mindent visznek.
malvinkicska 2016 aug. 07. - 10:45:18
Tiszteletben tartom a fórumozók véleményét, de nekem annyira igénytelen sorozatokat vesznek meg, ami szinte semmit nem ér, igényesebb jobbat szeretnék nem vagyok egyedül vele. A másik annyi fiatal színésznó van akkor miért kell ilyen korúval játszatnia buta libát, ez egy érett nõ, és valahogy nagyon nem jó a smink meg semmi.
10/10
Milibindi 2016 aug. 05. - 22:38:33 10/10 Előzmény malvinkicska
Nem idõs a szerepre egyáltalán. Lesz egy nagyobb idõugrás is benne. Fel fog nõni a kisfia. Szerintem pont jól választottak színészt, hiszen elõször tõle fiatalabb , majd idõsebb lesz a karaktere.
Nem tudom mikor lesz az idõugrás. Elõször egy kisebb lesz utána a nagx. És Eleazar Gomez lesz Juan Pablo.
malvinkicska 2016 aug. 04. - 13:48:04 Előzmény syuzi
Egy részt láttam és nem tetszett annyira sablonos szegény lány gazdag fiú, más téma nincs, aztán elég idõs erre a szerepre Claudia, igaz írta valaki késõbb, meg jó lesz de annyira hitvány, nem pazarolom rá az idõt aki nézi jó szórakozást. Az a meg látásom a kint megbukott semmiket veszik meg, nem tudnak egy normálist, az RTL2-ön megy a L V Sz, az is egy õrült nagy baromság az egész, ráadásul minden szereplõ ismeretlen, az sem ér egy fabatkát sem.
10/10
syuzi 2016 júl. 27. - 17:31:10 10/10
Nagyon kevesen írnak ehez a forumhoz látom

A mai részben Maríától nagyon kedves volt tõle , hogy mindenkinek varrt valamit:)

Nayelitõl nem volt szép hogy hazudott az új barátainak, és kitalált egy történetet magáról

Vanessa megkapta végre amit akart az anyja õneki adta a cég irányítását , még csak Marcot nehéz neki megszereznie

Várom már hogy mikor ugrunk az idõben
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu