Marvel - A Megtorló

Bakancslistához adom
The Punisher
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, krimisorozat, 53 perc, 2017

Értékelés:

24 szavazatból
Szerinted?

A családja meggyilkolásáért felelősekre vadászó egykori tengerészgyalogos egy katonai összeesküvés közepében találja magát.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
UncleSam 2021 júl. 31. - 21:15:21 10/10
Hát, ehhez a Netflixes Punisher sorozathoz képest a John Wick egy mesefilm. Akciókban lazán felülmúlja, a verekedések életre-halálra meg fenomenálisak. Az elején Jon Bernthal-t nem tartottam jó választásnak, de kiderült, hogy jobb nem is lehetne. 10/10.
5/10
somogyigabor78@gmail.com 2021 márc. 08. - 17:26:44 5/10
Az első négy rész brutál. Jon Bernthal nagyon hozza a szerepet. Izgalom, akció. Azután kezd szétesni, előre tudod egy két jelenet végét, többször bevágják ugyan azt a vágóképet pl: autósüldözés, engem nagyon zavar, főleg, hogy manapság minden hülyegyerek tud driftelni akár egy 1.6 os szarral is, nem hogy egy mustangal. Azután jönnek következetlenségek, a tipikus Amerikai bugyutaságok, lelki megrázkódtatásokon át eső idegesítő karakterek stb. Kicsit olyan, mintha az első részeket jól megcsináljuk, azután jön a lóvé, és mindegy milyen lesz ki van fizetve hozzáállás érződnek.
6/10
Kartal06 2020 jan. 03. - 15:46:10 6/10
Sajnos csak 6 pontot tudok rá adni. Nekem a "Punisher" az akcióról kell szóljon.
Persze van benne akció, de inkább pszichodráma. Sajnos ez a sorozat is elköveti azt ami nálam hibának számít, vagyis úgy teszik izgalmassá és fordulatossá a cselekményt, hogy telerakják a filmet következetlenségekkel. Már a Daredevilben is ezt csinálták a készítők, csak ott sokkal rosszabb volt.
***Spoiler*** Amikor a belügyesek csapdát állítanak a szépfiúnak...értsd rákészülnek alaposan, körbeveszik őket. Persze a szépfiú meglóg...Annyira borítékolható volt már amikor elindult az akció,hogy ez lesz. Én úgy gondolom, hogy amikor ilyen szinten körbe zárnak valamit onnan meglógni nem lehet, a jelenet magáért beszél, engem szimplán felidegesített. :) Az íróknak ezt nem így kellett volna megoldani, ha azt akarták,hogy szépfiú megússza a dolgot. Sajnos nem ez az egyetlen hibája a sorozatnak, ami ettől függetlenül jó és ajánlható. Úgy gondolom egy forgatókönyvet meg lehet úgy is írni hogy jó legyen, de manapság ez nem divat, kb azt csinálja mindenki van egy alapsztori rakjuk tele fordulatokkal, hogy a néző meg hökkenejen. Sajnos ettől teljesen irreális lesz az egész, persze sokakat ez nem zavar mert ugye ez egy film, ráadásul marveles film.
10/10
Neo 077 2019 márc. 23. - 08:06:24 10/10
Kedvenc soroztatom 10/10 Frank Castle
Uncle Drew 2017 nov. 15. - 09:17:12
Magyar feliratos elõzetes a holnapután érkezõ The Punisher sorozathoz:

https://www.youtube.com/watch?v=hoYPvKG581E
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu