Matrioshki

Bakancslistához adom
Matroesjka's
16 éven aluliak számára nem ajánlott belga filmsorozat, 50 perc, 2005

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Kelet-európából évente több száz nőt visznek el hazájukból, majd prostitúcióra kényszerítik őket, és szexuális rabszolgákká válnak. Tízük történetét mutatja be a filmsorozat.
Egy belga bűnözői csoport Litvániába érkezik, hogy olyan lányokat toborozzon, akik mindenképpen el akarják hagyni hazájukat, és ki akarnak lépni a szegénységből. Csillogó életet ígérnek nekik egy színpadi táncegyüttesben, és a lányok alig várják, hogy aláírhassák a szerződést. A ciprusi tréningtől a sztriptíz-klubokig az erőszak, a megaláztatás, a kiszolgáltatottság és a szenvedés kíséri útjukat. A rendőrség lassú és korrupt, a bűnözők pedig mindig egy lépéssel az igazságszolgáltatás előtt járnak. Mindössze egy belga újságíró veszi a bátorságot, hogy az életét kockáztatva az emberkereskedők nyomába eredjen. Ezek a lányok nehezen törnek meg, folyamatosan arra gondolnak, hogyan menekülhetnének ebből a rémálomból. Ami ezután következik: egy kegyetlen és halálos macska-egér harc, melynek tétje az életük...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Szabybéby 2017 nov. 13. - 22:40:31 10/10
Szia! Le lehet tölteni . Epp most fejeztem be az utolsó részt :)
10/10
Szabybéby 2017 nov. 13. - 22:40:10 10/10
Szia! Le lehet tölteni . Epp most fejeztem be az utolsó részt :)
csibilla 2008 aug. 30. - 22:09:52 Előzmény eatyourownshit
Valóban az! Az a szomorú, hogy ez a kõkemény valóság :( Aki még nem látta: itt szó sincs a kereskedelmi adókon megszokott gagyi sorozatokról, érdekfeszítõ, túlzásoktól mentes, szerintem érdmes megnézni.
eatyourownshit 2006 máj. 29. - 16:48:18
Matrioshki - nagyon tanulságos és komoly sorozat! Tényleg érdemes megnézni. Szívbemarkoló.
Kár, hogy már leadták egyszer...