Max & Co

Bakancslistához adom
svájci-belga-francia-angol animációs film, 76 perc, 2007

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A 15 éves Max apja, a híres trubadúr nyomába ered, aki nem sokkal születése után tűnt el. SaintHilare-ben találkozik Madam Doudou-val, az öreg tanárnővel, akinek segítségével liftzenészként talál munkát egy légycsapó-gyárban. Sajnos azonban az üzem a csőd szélén áll, és a munkások nagy részét el kell bocsátani. Az üzlet fellendítésére egy őrült tudós ördögi tervet eszel ki: legyek tömegét hozza létre; amik a falut hamarosan nagy felhőkben lepik el.
Max és újdonsült barátja, Félicie arra készül hogy megállítsa a gonosz mesterkedést. És közben talán apját is megtalálja.

Stáblista:

Szereplők

Max hangja
Sam hangja
Cathy hangja
Rodolfo hangja
Martin hangja
Félicie hangja
Madame Doudou hangja

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Gustaff 2011 nov. 24. - 14:02:01 8/10
A cselekmenyvezetes tenyleg nem a legsikerultebb, de amugy nem rossz kis babfilm ez. Nekem a figurak tetszenek, a mozgasuk is szep, a kornyezet is. Nalam a Coraline cimu babfilmnel nem rosszabb.
1/10
Rahar 2010 máj. 18. - 20:58:22 1/10
Végignéztem, nekem nagyon nem tetszik. A képi megvalósítás számomra kifejezetten ronda, persze ez szubjektív. De az alaptörténet és a cselekményvezetés érdektelensége, unalmassága és kidolgozatlansága már nem nagyon szubjektív értékítélet. Egyszerûen primitív a teljes történet. 10 pontból 1 pontra értékeltem. Számomra ennyit ér ez a csúnya és lapos cselekményû alkotás.