McBride: Farkas a küszöbön

Bakancslistához adom
McBride: Semper Fi
amerikai misztikus film, 90 perc, 2007

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Amikor Tom Mitchellt, a tengerészgyalogság orvosát azzal gyanúsítják, hogy meggyilkolta a feleségét Los Angeles-i otthonukban, nővére a menő védőügyvédet, McBride-ot hívja segítségül, hogy tisztára mossa testvére nevét. Amikor azonban McBride rájön, hogy Tomnak szeretője volt, belekeveredett egy drogos bandába és megmagyarázhatalan módon nagy összeg került a birtokába, az ügynek egy bonyolult, új dimenziója tárul fel.

Stáblista:

Szereplők

Phil Newberry
Francis Phillips
D. A. Sullivan

Hozzászólások

Szerinted?
tramonto 2015 ápr. 11. - 19:08:49 Előzmény Totem58
Igazad van, én is egyetértek, köze sincs a misztikus filmhez. Sok filmben, fõleg krimiben a "vallomás tevõ" által elmondottakat, visszapörgetik. Itt annyi a különbség, hogy McBride "képzeletben" jelen van. Tehát nagyon félrevezetõ a misztikus megjelölés, mert történetesen én ha ezt a jelölést látom az ajánlóban, azonnal tovább lapozok. Ez a sorozat pedig attól többet ér. Nincs nagy bunyó, fegyver ropogás, gépkocsis üldözés, simán egy klasszikus krimi. Aki szereti ezt a mûfajt annak ajánlom.
offtopic
Tibag05 2015 ápr. 11. - 16:03:18 Előzmény Totem58
egyetértek!
Totem58 2015 márc. 01. - 11:14:09
Az, aki ezt misztikus filmnek minõsítette, vagy komoly fogalomzavarban szenved, vagy nem tud magyarul. Még egy virág is misztikusabb, mint ez az egyébként jó intellektuális krimi.